Invigning av Stora Coop Umeå

Invigning av Stora Coop Umeå

Idag är det premiär för Stora Coop Umeå. Stormarknaden har byggts om under hösten och invigs idag. På Stora Coop finns allt för hemmet, barnen och familjen under ett tak, med grön matglädje i fokus.

– Ombyggnaden och namnbytet är starten på en resa, säger Faouzi Makso, stormarknadschef Stora Coop. Det blir en riktig rivstart, med årets höjdpunkt: julhandeln. Vi ska erbjuda allt från det traditionella till det gröna julbordet.

Stora Coop är en öppnare stormarknad som bättre lever upp till den gamla devisen ”allt under ett tak”.

-Det ska vara enkelt att handla hos oss. När kunden går ut med kundvagnen ska den inte bara innehålla varor, utan också matinspiration, säger Faouzi. Vi har otroligt kunniga medarbetare som gärna ger förslag på god mat till vardag och fest.

Omställningen från Coop Forum till Stora Coop är ett led i Coop Nords formatomställning till tre tydliga gröna format. Målet är att möta kundernas förväntningar på en modern dagligvaruhandel och att ge dem en bra butiksupplevelse. De nya formaten är Lilla för kompletteringshandel, Coop för vardagshandel och Stora Coop för veckohandel.

– De nya butiksformaten synliggör vår gröna, hållbara profil”, säger Thomas Johansson, vd Coop Nord. Den står för många positiva värden – miljö, nytta för våra medlemmar och inte minst smakupplevelser.

 • Coop öppnar ny butik i Haninge

  Coop öppnar ny butik i Haninge

  Våren 2019 planerar Coop Butiker och Stormarknader att öppna en ny modern butik ett stenkast från Haninge Centrum. Den nya butiken är en del av ett större stadsutvecklingsprojekt som sker i Haninge med bland annat 600 nya bostäder tätt intill kollektivtrafiken, där den nya butiken blir ett nav för de som söker matinspiration eller ett fräscht mellanmål på språng.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik på Limhamn

  Coop öppnar ny butik på Limhamn

  Limhamns sjöstad får sin första livsmedelsbutik när Coop Butiker och Stormarknader öppnar ny butik i nya stadsdelen Limhamns Läge. Den nya butiken kommer att ha fokus på färskvaror och ett brett ekologiskt sortiment och beräknas slå upp portarna hösten 2019.
  Läs mer