Invigning av Stora Coop Umeå

Invigning av Stora Coop Umeå

Idag är det premiär för Stora Coop Umeå. Stormarknaden har byggts om under hösten och invigs idag. På Stora Coop finns allt för hemmet, barnen och familjen under ett tak, med grön matglädje i fokus.

– Ombyggnaden och namnbytet är starten på en resa, säger Faouzi Makso, stormarknadschef Stora Coop. Det blir en riktig rivstart, med årets höjdpunkt: julhandeln. Vi ska erbjuda allt från det traditionella till det gröna julbordet.

Stora Coop är en öppnare stormarknad som bättre lever upp till den gamla devisen ”allt under ett tak”.

-Det ska vara enkelt att handla hos oss. När kunden går ut med kundvagnen ska den inte bara innehålla varor, utan också matinspiration, säger Faouzi. Vi har otroligt kunniga medarbetare som gärna ger förslag på god mat till vardag och fest.

Omställningen från Coop Forum till Stora Coop är ett led i Coop Nords formatomställning till tre tydliga gröna format. Målet är att möta kundernas förväntningar på en modern dagligvaruhandel och att ge dem en bra butiksupplevelse. De nya formaten är Lilla för kompletteringshandel, Coop för vardagshandel och Stora Coop för veckohandel.

– De nya butiksformaten synliggör vår gröna, hållbara profil”, säger Thomas Johansson, vd Coop Nord. Den står för många positiva värden – miljö, nytta för våra medlemmar och inte minst smakupplevelser.