Invigning av Coop Tullporten

Invigning av Coop Tullporten

Idag invigs Coop Tullporten, Coop Nords senaste nyförvärv i Härnösand. Butiken drivs vidare i samma tradition, med samma medarbetare och goda service som tidigare.

-Det känns fantastiskt att så snabbt kunna öppna Coop Tullporten och välkomna kunderna tillbaka”, säger Lars Persson, butikschef.

Butiken i Tullporten är en välsorterad närbutik som även tillverkar luncher till närboende och företag. Medarbetarna har alla valt att arbeta kvar på Coop Tullporten.

– Att medarbetarna jobbar kvar är en trygghet för oss. Vi vill att kunderna ska känna igen sig, samtidigt som det finns gott om nya varor att upptäcka, säger Lars Persson.

Under 2017 kommer Coop Nord att öppna sju nya butiker varav två i Härnösand, Coop Brunne och Tullporten.

-Vi vill göra medlemsnytta och stärka medlemskortet. Vi har en framgångsrik stormarknad i Härnösand och kompletterar nu med ännu en uppskattad närbutik, säger Thomas Johansson, vd Coop Nord.

 • Ola Andersson ska vässa Stora Coop på CBS

  Ola Andersson ska vässa Stora Coop på CBS

  Coop Butiker & Stormarknader knyter till sig Ola Andersson som får uppdraget att utveckla Stora Coops erbjudande inom pris, sortiment och butiksupplevelse. Tidigare i höstas beslutade C...
  Läs mer
 • Coop Värmlands hållbaraste medlem bor i Torsby

  Coop Värmlands hållbaraste medlem bor i Torsby

  Brynja Gudmundsdottir med familj fick på tisdagskvällen ta emot ett diplom och en kasse med hållbara varor av Coop Torsbys butikschef Hans-Olof Mårtensson och Coop Värmlands VD Tomas Sjölander. Anledningen till överlämnandet är att Brynja, Erik, Simon och Sara handlar så mycket hållbara varor att familjen utsetts till Coop Värmlands hållbaraste medlemmar.
  Läs mer