Invigning av Coop Tullporten

Invigning av Coop Tullporten

Idag invigs Coop Tullporten, Coop Nords senaste nyförvärv i Härnösand. Butiken drivs vidare i samma tradition, med samma medarbetare och goda service som tidigare.

-Det känns fantastiskt att så snabbt kunna öppna Coop Tullporten och välkomna kunderna tillbaka”, säger Lars Persson, butikschef.

Butiken i Tullporten är en välsorterad närbutik som även tillverkar luncher till närboende och företag. Medarbetarna har alla valt att arbeta kvar på Coop Tullporten.

– Att medarbetarna jobbar kvar är en trygghet för oss. Vi vill att kunderna ska känna igen sig, samtidigt som det finns gott om nya varor att upptäcka, säger Lars Persson.

Under 2017 kommer Coop Nord att öppna sju nya butiker varav två i Härnösand, Coop Brunne och Tullporten.

-Vi vill göra medlemsnytta och stärka medlemskortet. Vi har en framgångsrik stormarknad i Härnösand och kompletterar nu med ännu en uppskattad närbutik, säger Thomas Johansson, vd Coop Nord.

 • Coop öppnar ny butik i Haninge

  Coop öppnar ny butik i Haninge

  Våren 2019 planerar Coop Butiker och Stormarknader att öppna en ny modern butik ett stenkast från Haninge Centrum. Den nya butiken är en del av ett större stadsutvecklingsprojekt som sker i Haninge med bland annat 600 nya bostäder tätt intill kollektivtrafiken, där den nya butiken blir ett nav för de som söker matinspiration eller ett fräscht mellanmål på språng.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik på Limhamn

  Coop öppnar ny butik på Limhamn

  Limhamns sjöstad får sin första livsmedelsbutik när Coop Butiker och Stormarknader öppnar ny butik i nya stadsdelen Limhamns Läge. Den nya butiken kommer att ha fokus på färskvaror och ett brett ekologiskt sortiment och beräknas slå upp portarna hösten 2019.
  Läs mer