Invigning av Coop Tullporten

Invigning av Coop Tullporten

Idag invigs Coop Tullporten, Coop Nords senaste nyförvärv i Härnösand. Butiken drivs vidare i samma tradition, med samma medarbetare och goda service som tidigare.

-Det känns fantastiskt att så snabbt kunna öppna Coop Tullporten och välkomna kunderna tillbaka”, säger Lars Persson, butikschef.

Butiken i Tullporten är en välsorterad närbutik som även tillverkar luncher till närboende och företag. Medarbetarna har alla valt att arbeta kvar på Coop Tullporten.

– Att medarbetarna jobbar kvar är en trygghet för oss. Vi vill att kunderna ska känna igen sig, samtidigt som det finns gott om nya varor att upptäcka, säger Lars Persson.

Under 2017 kommer Coop Nord att öppna sju nya butiker varav två i Härnösand, Coop Brunne och Tullporten.

-Vi vill göra medlemsnytta och stärka medlemskortet. Vi har en framgångsrik stormarknad i Härnösand och kompletterar nu med ännu en uppskattad närbutik, säger Thomas Johansson, vd Coop Nord.

 • Coop Värmland tar över fyra Nettobutiker

  Sedan tidigare har Coop Vardagshandel, som driver landets Nettobutiker, meddelat att butikerna pausas från den sista juni. Efter förhandlingar mellan Coop Värmland och Coop Butiker oc...
  Läs mer
 • Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Coop Butiker & Stormarknader är ett av de offensivaste företagen inom svensk handel när det gäller att etablera nya butiker. Med hjälp av smart geodata från Prospect Mapping kommer etableringsbesluten nu att gå ännu snabbare samtidigt som de befintliga butikerna kommer kunna skräddarsy sina erbjudanden utifrån varje lokal marknad.
  Läs mer