Invigning av Coop Tullporten

Invigning av Coop Tullporten

Idag invigs Coop Tullporten, Coop Nords senaste nyförvärv i Härnösand. Butiken drivs vidare i samma tradition, med samma medarbetare och goda service som tidigare.

-Det känns fantastiskt att så snabbt kunna öppna Coop Tullporten och välkomna kunderna tillbaka”, säger Lars Persson, butikschef.

Butiken i Tullporten är en välsorterad närbutik som även tillverkar luncher till närboende och företag. Medarbetarna har alla valt att arbeta kvar på Coop Tullporten.

– Att medarbetarna jobbar kvar är en trygghet för oss. Vi vill att kunderna ska känna igen sig, samtidigt som det finns gott om nya varor att upptäcka, säger Lars Persson.

Under 2017 kommer Coop Nord att öppna sju nya butiker varav två i Härnösand, Coop Brunne och Tullporten.

-Vi vill göra medlemsnytta och stärka medlemskortet. Vi har en framgångsrik stormarknad i Härnösand och kompletterar nu med ännu en uppskattad närbutik, säger Thomas Johansson, vd Coop Nord.

 • Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop Syd kommer att etablera en ny Stora Coop i Svedala i Skåne. Bygget pågår för fullt med målsättningen att inviga butiken under första halvan av 2023.  Coop Syd AB har tecknat ett tioå...
  Läs mer
 • Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Nya Coop Mini i Täby Park är Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik. Med hjälp av Coops mobilapp Scan & Pay låser kunden själv upp butiken, scannar sina varor, betalar och går ut. Butiken innehåller flera hundra torra, kylda och frysta varor och tycker man att något saknas, beställs det enkelt online på coop.se och hämtas i skåpet utanför butiken.
  Läs mer