Invigning av Coop Nordmaling – en fullmatad butik i ny grön stil

Invigning av Coop Nordmaling – en fullmatad butik i ny grön stil

Coop Nordmaling invigs idag efter en total ombyggnad med ökad butiksyta. Nyheten varma färdigrätter har redan blivit en succé hos kunderna.

Vi har fått en fantastisk start på det nya året, säger Jouni ”Isso” Isoaho, butikschef Coop Nordmaling. Kunderna har varit positiva och stöttat oss hela vägen genom ombyggnaden, det känns verkligen fint att få fira med dem idag.

Coop Nordmaling har fått en totalrenovering från golv till tak, bredare gångar, ny belysning, energisnåla kylar och frysar och salladsbar. I butikens serveras varma måltider för folk i farten, som tillagas i eget kök. Även utanför butiken märks investeringen i form av en utökad parkering.

Vi erbjuder vardagslunch och fredagsmiddag och vi har fått ett fantastiskt mottagande från kunderna, säger Isso. De uppskattar att kunna enkelt köpa med sig en god måltid från oss.

När Coop Nord bygger om butiker förvandlas de till Stora Coop, Coop eller lilla Coop.

Skillnaden är mer än bara namnet, säger Henrik Skyttberg, försäljningschef. Vårt löfte till medlemmarna – Prisvärd, hållbar matglädje, ska synas tydligt genom våra butiker. Coop Nordmaling är först ut 2018, det ska bli spännande att se vad Nordmalingsborna tycker om nya Coop.

Ytterligare information:
Elin Bäckman, kommunikationschef Coop Nord, 070-389 01 72, elin.backman@coopnord.se

 • Coop Storlien flyttar till nya lokaler

  Coop Storlien flyttar till nya lokaler

  Coop Storlien är en välbesökt gränshandelsbutik och ett utflyktsmål för många norrmän. Nu planerar Svenska Handelsfastigheter en ny handelsplats i Storlien, dit Coop kommer att flytta och utöka sin verksamhet.
  Läs mer
 • Coop etablerar ny Stora Coop i Arninge

  Coop etablerar ny Stora Coop i Arninge

  Nu är allt klart för den kommande etableringen av Stora Coop i Arninge Station, som ska bli navet i Arninge handelsområde.  Den nya stormarknaden kommer att ha fokus på färskvaror och e...
  Läs mer