Invigning av Coop Nordmaling – en fullmatad butik i ny grön stil

Invigning av Coop Nordmaling – en fullmatad butik i ny grön stil

Coop Nordmaling invigs idag efter en total ombyggnad med ökad butiksyta. Nyheten varma färdigrätter har redan blivit en succé hos kunderna.

Vi har fått en fantastisk start på det nya året, säger Jouni ”Isso” Isoaho, butikschef Coop Nordmaling. Kunderna har varit positiva och stöttat oss hela vägen genom ombyggnaden, det känns verkligen fint att få fira med dem idag.

Coop Nordmaling har fått en totalrenovering från golv till tak, bredare gångar, ny belysning, energisnåla kylar och frysar och salladsbar. I butikens serveras varma måltider för folk i farten, som tillagas i eget kök. Även utanför butiken märks investeringen i form av en utökad parkering.

Vi erbjuder vardagslunch och fredagsmiddag och vi har fått ett fantastiskt mottagande från kunderna, säger Isso. De uppskattar att kunna enkelt köpa med sig en god måltid från oss.

När Coop Nord bygger om butiker förvandlas de till Stora Coop, Coop eller lilla Coop.

Skillnaden är mer än bara namnet, säger Henrik Skyttberg, försäljningschef. Vårt löfte till medlemmarna – Prisvärd, hållbar matglädje, ska synas tydligt genom våra butiker. Coop Nordmaling är först ut 2018, det ska bli spännande att se vad Nordmalingsborna tycker om nya Coop.

Ytterligare information:
Elin Bäckman, kommunikationschef Coop Nord, 070-389 01 72, elin.backman@coopnord.se

 • Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop Syd kommer att etablera en ny Stora Coop i Svedala i Skåne. Bygget pågår för fullt med målsättningen att inviga butiken under första halvan av 2023.  Coop Syd AB har tecknat ett tioå...
  Läs mer
 • Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Nya Coop Mini i Täby Park är Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik. Med hjälp av Coops mobilapp Scan & Pay låser kunden själv upp butiken, scannar sina varor, betalar och går ut. Butiken innehåller flera hundra torra, kylda och frysta varor och tycker man att något saknas, beställs det enkelt online på coop.se och hämtas i skåpet utanför butiken.
  Läs mer