Invigning av Coop Nordmaling – en fullmatad butik i ny grön stil

Invigning av Coop Nordmaling – en fullmatad butik i ny grön stil

Coop Nordmaling invigs idag efter en total ombyggnad med ökad butiksyta. Nyheten varma färdigrätter har redan blivit en succé hos kunderna.

Vi har fått en fantastisk start på det nya året, säger Jouni ”Isso” Isoaho, butikschef Coop Nordmaling. Kunderna har varit positiva och stöttat oss hela vägen genom ombyggnaden, det känns verkligen fint att få fira med dem idag.

Coop Nordmaling har fått en totalrenovering från golv till tak, bredare gångar, ny belysning, energisnåla kylar och frysar och salladsbar. I butikens serveras varma måltider för folk i farten, som tillagas i eget kök. Även utanför butiken märks investeringen i form av en utökad parkering.

Vi erbjuder vardagslunch och fredagsmiddag och vi har fått ett fantastiskt mottagande från kunderna, säger Isso. De uppskattar att kunna enkelt köpa med sig en god måltid från oss.

När Coop Nord bygger om butiker förvandlas de till Stora Coop, Coop eller lilla Coop.

Skillnaden är mer än bara namnet, säger Henrik Skyttberg, försäljningschef. Vårt löfte till medlemmarna – Prisvärd, hållbar matglädje, ska synas tydligt genom våra butiker. Coop Nordmaling är först ut 2018, det ska bli spännande att se vad Nordmalingsborna tycker om nya Coop.

Ytterligare information:
Elin Bäckman, kommunikationschef Coop Nord, 070-389 01 72, elin.backman@coopnord.se

 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörerbåde i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. Matkassen från Stora Coop i Stockholm är billigast och kostar 2 310 kr där den dyraste kostar 2 811 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more
 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Malmö

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Malmö

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörer både i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. I Malmö är matkassen från Stora Coop billigast och kostar 2 288 kronor samtidigt som den dyraste kostar 2 711 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more