Invigning av Coop Mariehem

Invigning av Coop Mariehem

Idag invigs en ny butik i Umeå, Coop Mariehem, en modern och fräsch närbutik med grön profil. Dörrarna öppnar mitt i julhandeln och det är en comeback som närboende har längtat efter.

Vi har haft besökare som knackat på dörren sen byggstart. Nu får vi äntligen välkomna dem in. Coop Mariehem är en personlig och kundnära butik med ett smart sortiment som passar de flesta, berättar Veronica Näslund, butikschef på Coop Mariehem.

Från tom lokal till Coop-butik har det tagit sex månader. Veronica och medarbetarna har varit på plats sedan oktober och byggt butiken från grunden.

Vi har fått ta alla steg tillsammans, det har skapat sammanhållning och alla har fått känna sig delaktiga”, säger Veronica. ”Det ger en speciell känsla för butiken, som jag tror att kunderna kommer att känna av.

Det var 15 år sedan Coop Nord drev butik på Mariehem, nu återuppstår butiken på nästan samma plats. Medlemmarna har kunnat följa projektet på Facebook och reaktionerna har varit mycket positiva.

Det finns behov av en närbutik på Mariehem. Vi har många medlemmar i Umeå som både vill kunna storhandla och ha god service med generösa öppettider nära sina bostäder. Här kan vi tillföra ett mervärde, säger Thomas Johansson, vd Coop Nord.

Se gärna: www.coopnord.se

Ytterligare information:
Elin Bäckman, kommunikationschef Coop Nord, 070-389 01 72, elin.backman@coopnord.se

 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer
 • Viggo tar över på Coop Forum Karlskoga

  Viggo tar över på Coop Forum Karlskoga

  Nu står det klart att det blir Viggo Rognes som tar över rollen som butikschef för Coop Forum Karlskoga. Han efterträder Christoffer Gunnarsson som gått vidare till nya utmaningar inom...
  Läs mer