Invigning av Coop Brunne

Invigning av Coop Brunne

Coop Brunne är invigd och det var framtiden i Brunne, skolan, som klippte invigningsbandet och välkomnade Brunneborna till deras nya, gröna butik.

Brunne är en livskraftig by utanför Härnösand, där butiken är hjärtat i byn. Intill finns skolan och Brunnegården, villor och gårdar. Coop Nord förvärvade butiken i Brunne den 13 november och har på tre dagar förvandlat den till en Coop-butik.

– ” Vi fick arbeta in i sista minuten för att bli klara, säger Annelie Wedin, butikschef. Vi har arbetat för att alla kunder ska känna igen sig, vi är samma glada gäng men i nya kläder.”

Ytterligare information:
Elin Bäckman, kommunikationschef Coop Nord, 070-389 01 72, elin.backman@coopnord.se

 • Ola Andersson ska vässa Stora Coop på CBS

  Ola Andersson ska vässa Stora Coop på CBS

  Coop Butiker & Stormarknader knyter till sig Ola Andersson som får uppdraget att utveckla Stora Coops erbjudande inom pris, sortiment och butiksupplevelse. Tidigare i höstas beslutade C...
  Läs mer
 • Coop Värmlands hållbaraste medlem bor i Torsby

  Coop Värmlands hållbaraste medlem bor i Torsby

  Brynja Gudmundsdottir med familj fick på tisdagskvällen ta emot ett diplom och en kasse med hållbara varor av Coop Torsbys butikschef Hans-Olof Mårtensson och Coop Värmlands VD Tomas Sjölander. Anledningen till överlämnandet är att Brynja, Erik, Simon och Sara handlar så mycket hållbara varor att familjen utsetts till Coop Värmlands hållbaraste medlemmar.
  Läs mer