Invigning av Coop Brunne

Invigning av Coop Brunne

Coop Brunne är invigd och det var framtiden i Brunne, skolan, som klippte invigningsbandet och välkomnade Brunneborna till deras nya, gröna butik.

Brunne är en livskraftig by utanför Härnösand, där butiken är hjärtat i byn. Intill finns skolan och Brunnegården, villor och gårdar. Coop Nord förvärvade butiken i Brunne den 13 november och har på tre dagar förvandlat den till en Coop-butik.

– ” Vi fick arbeta in i sista minuten för att bli klara, säger Annelie Wedin, butikschef. Vi har arbetat för att alla kunder ska känna igen sig, vi är samma glada gäng men i nya kläder.”

Ytterligare information:
Elin Bäckman, kommunikationschef Coop Nord, 070-389 01 72, elin.backman@coopnord.se

 • Coop Värmland tar över fyra Nettobutiker

  Sedan tidigare har Coop Vardagshandel, som driver landets Nettobutiker, meddelat att butikerna pausas från den sista juni. Efter förhandlingar mellan Coop Värmland och Coop Butiker oc...
  Läs mer
 • Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Coop Butiker & Stormarknader är ett av de offensivaste företagen inom svensk handel när det gäller att etablera nya butiker. Med hjälp av smart geodata från Prospect Mapping kommer etableringsbesluten nu att gå ännu snabbare samtidigt som de befintliga butikerna kommer kunna skräddarsy sina erbjudanden utifrån varje lokal marknad.
  Läs mer