Gerda Stensson är ny butikschef i Sveg

Gerda Stensson är ny butikschef i Sveg

Vår nya butikschef på Coop Sveg heter Gerda Stensson. Hon har arbetat på butiken i åtta år och kommer nu tillbaka från föräldraledighet till en ny roll som butikschef. Välkommen!

Gerda är efter åtta år på butiken ett känt ansikte för våra medlemmar i Sveg. Det roligaste området i butik tycker hon är specerier.

Vad är det bästa med Sveg?

– Alla känner alla! Här har jag mamma och fyra syskon, så det känns hemma för mig även om jag själv bor en bit utanför.

Vad är butiksarbete för dig?

– Det är att ha ett omväxlande arbete och träffa många och olika människor.

Vad är dina styrkor som chef?

– Jag är lyhörd och ger raka och enkla besked så att alla kan känna sig delaktiga.

Vad händer en vanlig dag efter jobbet?

– Då åker jag hem till sambo och son i Överberg. Jag älskar raggmunkar med fläsk, så det lagar jag gärna. Jag umgås gärna med vänner och familj på fritiden.

Varmt välkommen i din nya roll som butikschef!

 • Coop öppnar ny butik i Haninge

  Coop öppnar ny butik i Haninge

  Våren 2019 planerar Coop Butiker och Stormarknader att öppna en ny modern butik ett stenkast från Haninge Centrum. Den nya butiken är en del av ett större stadsutvecklingsprojekt som sker i Haninge med bland annat 600 nya bostäder tätt intill kollektivtrafiken, där den nya butiken blir ett nav för de som söker matinspiration eller ett fräscht mellanmål på språng.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik på Limhamn

  Coop öppnar ny butik på Limhamn

  Limhamns sjöstad får sin första livsmedelsbutik när Coop Butiker och Stormarknader öppnar ny butik i nya stadsdelen Limhamns Läge. Den nya butiken kommer att ha fokus på färskvaror och ett brett ekologiskt sortiment och beräknas slå upp portarna hösten 2019.
  Läs mer