Fortsatt satsning på butiksnätet; Konsum Värmland rustar butiken på Hammarö för 14 miljoner kronor

Fortsatt satsning på butiksnätet; Konsum Värmland rustar butiken på Hammarö för 14 miljoner kronor

Efter den senare tidens om-, till- eller nybyggnader på platser som Vikene, Bergvik, Stöllet, Storfors, Skattkärr, Norrstrand, Arvika och Karlstad Saluhall satsar Konsum Värmland nu 14 Mkr på en total upprustning av Coop Extra Hammarö. Butiken kommer bl.a. att omdisponeras med nya kyl- och frysdiskar, en helt ny färgsättning och inredning.

 • Satsningen är ett led i den strategi som styrelsen lagt fast att vi ska ha Värmlands bästa dagligvarubutiker, säger Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander. Nu är det dags för en förnyelse av vår framgångsrika butik på Hammarö där vi dessutom tror oss kunna stärka våra positioner ytterligare.

Apotek, total inre omställning och nytt namn
Butiken, på cirka 3 500 kvm totalyta, kommer att genomgå en total inre omställning med ett nytt kundvarv, omdisponering av samtliga avdelningar, ny avdelning för snabbkassor och nya miljövänliga kyl- och frysdiskar. Sedan tidigare erbjuder butiken både butiksbageri, manuell delikatess- och fiskdisk och ett eget butikskök. Den totala investeringen uppgår till 14 Mkr och i samband med förändringen kommer namnet att renodlas till Stora Coop.

 • Som vanligt kommer vi att erbjuda ett av marknadens största sortiment av lokala produkter, menar Tomas Sjölander. Som exempel vill jag nämna att Stora Coop på Hammarö kommer att erbjuda produkter från 23 av de 50 handlare som finns representerade i Karlstad Saluhall.
 • I samband med förändringen bereder vi också plats till Apotek Kronan som kompletterar Nolgård som Hammarös handelsområde på ett utmärkt sätt.
jb_extra_h

Affärschef Jörgen Beckman ser fram mot ombyggnaden.

Klart lagom till julhandeln
Under hösten kommer det att råda en febril aktivitet under ombyggnaden som beräknas vara klar lagom till julhandeln. Personalen med affärschef Jörgen Beckman i spetsen är förväntansfulla inför framtiden.

 • Det känns jättebra att snart kunna erbjuda en ny och fräsch butik här på Hammarö, säger Jörgen Beckman. Butiken kommer att vara öppen som vanligt under hela ombyggnadsperioden och nya som gamla kunder är välkomna att följa förändringen på plats, avslutar Jörgen.

För ytterligare fakta; se gärna; www.konsumvarmland.se
För ytterligare information, kontakta Jörgen Beckman, affärschef Coop Extra Hammarö, tfn; 010-410 87 61, Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop Syd kommer att etablera en ny Stora Coop i Svedala i Skåne. Bygget pågår för fullt med målsättningen att inviga butiken under första halvan av 2023.  Coop Syd AB har tecknat ett tioå...
  Läs mer
 • Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Nya Coop Mini i Täby Park är Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik. Med hjälp av Coops mobilapp Scan & Pay låser kunden själv upp butiken, scannar sina varor, betalar och går ut. Butiken innehåller flera hundra torra, kylda och frysta varor och tycker man att något saknas, beställs det enkelt online på coop.se och hämtas i skåpet utanför butiken.
  Läs mer