Fortsatt offensiv expansion Konsum Värmland övertar Stjärnhallen i Kristinehamn

Konsum Värmland har tecknat avtal om övertagande av Stjärnhallen i centrala Kristinehamn. Övertagandet kommer att ske i månadsskiftet januari-februari.

stjarnhallen-press

Foto: Magnus Carlsson

Butiken är belägen i Vintergatans köpcentrum i centrala Kristinehamn och har en tydlig färskvaruinriktning med en väl upparbetat och trogen kundkrets. De tidigare ägarna, Dan Linné och Bengt Eliasson på fastighets AB Vintergatan i Kristinehamn, ser mycket positivt på att Konsum Värmland blir ny ägare till Stjärnhallen.- Sedan tidigare driver vi två butiker, ett Coop Forum och en Coop Konsum, strax utanför Kristinehamns centrum, säger Konsum Värmlands VD och koncernchef Steve Fredriksson. Genom övertagandet av Stjärnhallen stärker vi vår position i Kristinehamn genom att även erbjuda ett centrumläge.

Stjärnhallen med medlemsåterbäring
Konsum Värmland kommer tillsvidare att fortsätta driva butiken under namnet Stjärnhallen. I och med övertagandet kommer butiken även att erbjuda medlemsåterbäring.

– Vi passar på att önska både nya och gamla kunder välkommen till Stjärnhallen i Kristinehamn, avslutar Steve Fredriksson.


För ytterliga fakta
, se gärna; www.konsumvarmland.se eller www.matrebellerna.se

För ytterligare information, kontakta Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer