Fortsatt offensiv expansion Konsum Värmland övertar Stjärnhallen i Kristinehamn

Konsum Värmland har tecknat avtal om övertagande av Stjärnhallen i centrala Kristinehamn. Övertagandet kommer att ske i månadsskiftet januari-februari.

stjarnhallen-press

Foto: Magnus Carlsson

Butiken är belägen i Vintergatans köpcentrum i centrala Kristinehamn och har en tydlig färskvaruinriktning med en väl upparbetat och trogen kundkrets. De tidigare ägarna, Dan Linné och Bengt Eliasson på fastighets AB Vintergatan i Kristinehamn, ser mycket positivt på att Konsum Värmland blir ny ägare till Stjärnhallen.- Sedan tidigare driver vi två butiker, ett Coop Forum och en Coop Konsum, strax utanför Kristinehamns centrum, säger Konsum Värmlands VD och koncernchef Steve Fredriksson. Genom övertagandet av Stjärnhallen stärker vi vår position i Kristinehamn genom att även erbjuda ett centrumläge.

Stjärnhallen med medlemsåterbäring
Konsum Värmland kommer tillsvidare att fortsätta driva butiken under namnet Stjärnhallen. I och med övertagandet kommer butiken även att erbjuda medlemsåterbäring.

– Vi passar på att önska både nya och gamla kunder välkommen till Stjärnhallen i Kristinehamn, avslutar Steve Fredriksson.


För ytterliga fakta
, se gärna; www.konsumvarmland.se eller www.matrebellerna.se

För ytterligare information, kontakta Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102

 • Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop Kristianstad Blekinge har tecknat avtal om etablering av Coops nya stormarknadskoncept, Stora Coop, längs Karlshamnsvägen i Ronneby. Coop Kristianstad Blekinge har under lång ti...
  Läs mer
 • Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Coop Värmland fortsätter med sin ombyggnadsturné genom nyöppningar på de 24:e och 25:e omställda butikerna i de nya formaten. Denna gång var turen kommen till Coop City i centrala Karlstad och till Coop Sysslebäck uppe i norra Värmland.
  Läs mer