Expansionen fortsätter; E-handelsföretaget Bra Mat Hemma nu även i Arvika

E-handelsföretaget Bra Mat Hemma, som ägs av Konsum Värmland och Wingefors Invest, flyttade i somras verksamheten från Örebro till Karlstad. Efter en lyckad lansering i Karlstad, Hammarö, Karlskoga och Kristinehamn kommer man från och med denna vecka att utöka verksamheten även till Arvika.

bramathemmastaff

Från vänster syns Ida Reinholdsson, Linda Granath-Westin, Karin Trautman och Magnus Stöhre.

Det var i mitten av juni som det stod klart att Konsum Värmland förvärvade 51 % av Bra Mat Hemma av Wingefors Invest. Sedan dess har det rått en febril aktivitet, och nu har man flyttat hela verksamheten från Örebro till Milkos fastighet i Karlstad. Man har lanserat sina tjänster i Hammarö, Karlstad, Karlskoga och Kristinehamn. Och nu är alltså turen kommen till Arvika.

– Hittills har intresset för våra tjänster varit över förväntan. Därför ser vi med spänning fram emot hur Arvikaborna kommer att motta våra tjänster, säger VDn för Bra Mat Hemma Karin Trautman.

Hemleverans med valfrihet

Idag erbjuder man färdiga matkassar, uppvägt och klart, tillsammans med recept för två, fyra eller sex personer. Kassarna som räcker för fyra vardagar, levereras till hemmet i en sluten kylkedja på söndagar. Detta har varit Bra Mat Hemmas framgångsrecept så här långt. För bara några veckor sedan presenterades ett antal nyheter. Detta innebär att man numera kan välja mellan fyra olika inriktningar på sin matkasse; familjekasse, laktosfritt, Värmlandskassen eller temakassen med mat från världens alla hörn.

– Vi kan erbjuda en matkasse för de flesta, bland annat är vi unika med våra lokala produkter. Och vi har ännu fler nyheter på gång som kommer att lanseras under hösten. Men just nu har vi fullt fokus på att lansera våra tjänster i Arvika, menar Karin Trautman.

– Vi har tidigare haft efterfrågan på denna tjänst bland våra medlemmar. Därför känns det extra bra att kunna erbjuda denna service, säger affärschefen vid Coop Extra Styckåsgatan Ivan Andersson.

– Bra Mat hemma kommer att bli en utmärkt komplettering till våra två butiker här i Arvika avslutar affärschefen vid Coop Extra Palmviken Morgan Kjellin.

 

Fotnot; VDn för Bra Mat Hemma, Karin Trautman finns på plats vid Coop Extra Palmviken, tisdag den 11 oktober mellan klockan 16 – 18 för att svara på eventuella frågor.

För ytterligare fakta; se gärna www.bramathemma.se eller www.konsumvarmland.se

För ytterligare information, kontakta VDn för Bra Mat Hemma Karin Trauman, tfn: 070-874 83 63 eller Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102