En krona per varje såld Änglamarksvara

Konsum Värmland skänker pengar till Haiti

Under februari månad kommer Konsum Värmland, tillsammans med den övriga svenska konsumentkooperationen, att skänka 1 krona per såld produkt ur Änglamarksortimentet till Röda Korsets hjälpinsatser i Haiti.
– Haiti är i extremt stort behov av hjälp och vi vill precis som många andra göra något för att bidra. Det här är en aktivitet som vi hoppas ska kunna ge ett väsentligt bidrag till det viktiga hjälparbete som just nu pågår, säger Konsum Värmlands VD och koncernchef Steve Fredriksson.
KF, Coop, Konsum Värmland och de övriga konsumentföreningarna har gemensamt diskuterat hur vi på bästa sätt skulle kunna hjälpa invånarna på Haiti. Anledningen att pengarna ska gå till Röda Korset, är att Kooperation Utan Gränser inte bedriver något aktuellt projekt i just Haiti.
– Att vi skulle bidra var självklart, frågan var bara hur det skulle ske och nu har vi hittat en bra lösning tillsammans med landets övriga konsumentkooperation säger Steve Fredriksson.
Värdefullt bidrag
Änglamarssortimentet inom svensk konsumentkooperation är idag brett och välkänt. Hur stor summa som skänks beror naturligtvis på hur mycket kunderna handlar. Medlemmarna har alltså möjlighet att påverka hur stor den totala gåvosumman kommer att bli. Efter februari månads utgång görs en sammanställning på antalet sålda produkter. Därefter skänks en krona per såld förpackning oavkortat till Röda Korsets hjälparbete i Haiti.
– Vår förhoppning är att detta ska ge ett värdefullt bidrag till hjälparbetet som behövs i Haiti, avslutar Steve Fredriksson.
För ytterligare information, kontakta; Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102
 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer