En krona per varje såld Änglamarksvara

Konsum Värmland skänker pengar till Haiti

Under februari månad kommer Konsum Värmland, tillsammans med den övriga svenska konsumentkooperationen, att skänka 1 krona per såld produkt ur Änglamarksortimentet till Röda Korsets hjälpinsatser i Haiti.
– Haiti är i extremt stort behov av hjälp och vi vill precis som många andra göra något för att bidra. Det här är en aktivitet som vi hoppas ska kunna ge ett väsentligt bidrag till det viktiga hjälparbete som just nu pågår, säger Konsum Värmlands VD och koncernchef Steve Fredriksson.
KF, Coop, Konsum Värmland och de övriga konsumentföreningarna har gemensamt diskuterat hur vi på bästa sätt skulle kunna hjälpa invånarna på Haiti. Anledningen att pengarna ska gå till Röda Korset, är att Kooperation Utan Gränser inte bedriver något aktuellt projekt i just Haiti.
– Att vi skulle bidra var självklart, frågan var bara hur det skulle ske och nu har vi hittat en bra lösning tillsammans med landets övriga konsumentkooperation säger Steve Fredriksson.
Värdefullt bidrag
Änglamarssortimentet inom svensk konsumentkooperation är idag brett och välkänt. Hur stor summa som skänks beror naturligtvis på hur mycket kunderna handlar. Medlemmarna har alltså möjlighet att påverka hur stor den totala gåvosumman kommer att bli. Efter februari månads utgång görs en sammanställning på antalet sålda produkter. Därefter skänks en krona per såld förpackning oavkortat till Röda Korsets hjälparbete i Haiti.
– Vår förhoppning är att detta ska ge ett värdefullt bidrag till hjälparbetet som behövs i Haiti, avslutar Steve Fredriksson.
För ytterligare information, kontakta; Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102
 • Coop Värmland tar över fyra Nettobutiker

  Sedan tidigare har Coop Vardagshandel, som driver landets Nettobutiker, meddelat att butikerna pausas från den sista juni. Efter förhandlingar mellan Coop Värmland och Coop Butiker oc...
  Läs mer
 • Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Coop Butiker & Stormarknader är ett av de offensivaste företagen inom svensk handel när det gäller att etablera nya butiker. Med hjälp av smart geodata från Prospect Mapping kommer etableringsbesluten nu att gå ännu snabbare samtidigt som de befintliga butikerna kommer kunna skräddarsy sina erbjudanden utifrån varje lokal marknad.
  Läs mer