En krona för varje försåld Änglamarksprodukt under februari Konsum Värmland skänker 84 427 kr till jordbävningens offer i Haiti

Under hela februari har Konsum Värmland, i samarbete med övrig konsumentkooperation, skänkt en krona för varje såld Änglamarksvara till jordbävningens offer i Haiti. För Konsum Värmlands del uppgick summan till 84 427 kronor.

– Med vårt bidrag har medlemmarna visat sin vilja att hjälpa till för att lindra nöden för jordbävningens offer i Haiti, säger Konsum Värmlands VD och koncernchef Steve Fredriksson.

Samverkan
KF, Coop, Konsum Värmland och de övriga konsumentföreningarna enades i slutet av januari skänka en krona för varje såld Änglamarksprodukt under hela februari. Den totala summan som svensk konsumentkooperation samlade in var 2 760 000 kronor. Anledningen till att pengarna gick till Röda Korset är att Kooperation Utan gränser inte bedriver något aktuellt projekt i just Haiti.

– Vi är väldigt glada över bidraget. Vi garanterar att de insamlade pengarna oavkortat kommer att gå vidare till behövande i Haiti, säger Ann-Charlotte Johansson på Röda Korset.

– Vår förhoppning är att detta ska ge ett värdefullt bidrag till hjälparbetet som verkligen behövs i Haiti. Både nu och inom en lång framtid, avslutar Steve Fredriksson.

För ytterligare information, kontakta Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102
För ytterligare fakta om Konsum Värmland; www.konsumvarmland.se

 • Coop Värmland tar över fyra Nettobutiker

  Sedan tidigare har Coop Vardagshandel, som driver landets Nettobutiker, meddelat att butikerna pausas från den sista juni. Efter förhandlingar mellan Coop Värmland och Coop Butiker oc...
  Läs mer
 • Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Coop Butiker & Stormarknader är ett av de offensivaste företagen inom svensk handel när det gäller att etablera nya butiker. Med hjälp av smart geodata från Prospect Mapping kommer etableringsbesluten nu att gå ännu snabbare samtidigt som de befintliga butikerna kommer kunna skräddarsy sina erbjudanden utifrån varje lokal marknad.
  Läs mer