En krona för varje försåld Änglamarksprodukt under februari Konsum Värmland skänker 84 427 kr till jordbävningens offer i Haiti

Under hela februari har Konsum Värmland, i samarbete med övrig konsumentkooperation, skänkt en krona för varje såld Änglamarksvara till jordbävningens offer i Haiti. För Konsum Värmlands del uppgick summan till 84 427 kronor.

– Med vårt bidrag har medlemmarna visat sin vilja att hjälpa till för att lindra nöden för jordbävningens offer i Haiti, säger Konsum Värmlands VD och koncernchef Steve Fredriksson.

Samverkan
KF, Coop, Konsum Värmland och de övriga konsumentföreningarna enades i slutet av januari skänka en krona för varje såld Änglamarksprodukt under hela februari. Den totala summan som svensk konsumentkooperation samlade in var 2 760 000 kronor. Anledningen till att pengarna gick till Röda Korset är att Kooperation Utan gränser inte bedriver något aktuellt projekt i just Haiti.

– Vi är väldigt glada över bidraget. Vi garanterar att de insamlade pengarna oavkortat kommer att gå vidare till behövande i Haiti, säger Ann-Charlotte Johansson på Röda Korset.

– Vår förhoppning är att detta ska ge ett värdefullt bidrag till hjälparbetet som verkligen behövs i Haiti. Både nu och inom en lång framtid, avslutar Steve Fredriksson.

För ytterligare information, kontakta Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102
För ytterligare fakta om Konsum Värmland; www.konsumvarmland.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer