En affär i mångmiljonklassen; Värmlands Chark AB inleder ett säljsamarbete med Lantmännen!

Värmlands Chark AB har utsetts till säljpartner till Lantmännen Cerealia AB. Uppgörelsen innebär att ett 20-tal värmländska produkter kommer att erbjudas till Lantmännens kunder inom foodservice. För Värmlandscharks del innebär uppgörelsen ett tillskott till omsättningen på cirka 5 – 10 Mkr årligen.

– Lantmännen är en mycket ansedd aktör med strikta värderingar gällande hållbar produktion, ansvar och hög kvalitet, säger Jesper Gunnarsson-Berg, VD för Värmlands Chark AB. Vi är därför mycket stolta över att blivit utsedda till samarbetspartner.

Utökad marknad
Samarbetet omfattar alltså ett 20-tal kött- och charkvaror från Värmlandschark, där produkter såsom kassler, korv, sidfläsk och köttbullar är några exempel. Produkterna kommer att komplettera Lantmännens sortiment, som vänder sig till deras kunder inom foodservice, bl. a till skolor, kommuner och restauranger över hela landet.

– För oss innebär samarbetet att vi öppnar en dörr till en marknad som har en väldig potential, menar Jesper. Förhoppningsvis kan detta leda till att efterfrågan ökar ytterligare, inte bara för Värmlandschark, utan även för den värmländska livsmedelsproduktionen i dess helhet.

– Värmlands Chark AB delar våra värderingar när det gäller en hållbar produktion från jord till bord. Produkterna kompletterar vårt sortiment som vi är övertygade om kommer att uppskattas av kunder över hela landet, avslutar Pelle Eriksson, marknads- och försäljningsdirektör på Lantmännen Cerealia Foodservice.

För ytterligare fakta, se gärna; www.varmlandschark.se , www.lantmannen.com eller www.cerealiafoodservice.se

För ytterligare fakta, kontakta; Jesper Gunnarsson-Berg, VD Värmlands Chark AB, tfn: 070-350 17 67 eller Pelle Eriksson, marknads- och försäljningsdirektör Lantmännen Cerelialia Foodservice, tfn; 0709-278 738.

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer