Efterlängtad premiär. Stora Coop Välsviken har slagit upp portarna

Efterlängtad premiär. Stora Coop Välsviken har slagit upp portarna

Under assistans av Coop Värmlands VD Tomas Sjölander och butikschef Niklas Ribbhagen klippte stora delar av medarbetarna bandet för Stora Coop Välsviken utanför Karlstad.

 

Samtliga medarbetare klippte bandet som markerade startskottet för Stora Coop Välsviken.

  • Det känns fantastiskt bra att äntligen vara igång, säger Niklas Ribbhagen som är butikschef. Under hela planerings- och byggnadstiden har vi riktigt längtat efter att få träffa kunder så nu kör vi järnet i en fyra dagar lång premiärfest.

3 300 kvm handelsyta med en 12 meter lång delikatessdisk
Den totala handelsytan är 3 300 kvadratmeter och erbjuder bland annat generösa ytor för frukt- och grönt, lokalproducerade- och ekologiska varor tillsammans med alla andra attribut som hör till en toppmodern matbutik. Det som sticker ut lite extra är den 12 meter långa delikatessdisken innehållande både färsk fisk, färdigmat och andra delikatesser.

  • Vi kommer att krydda hela erbjudandet med matglädje. Hos oss kommer man att bli omhändertagen, känna sig som hemma och få med sig massor av inspirerande mattips, menar Niklas.

Stora Coop Välsviken erbjuder också en stor blomavdelning, ett butiksbageri samtidigt som man satsat på ett stort utbud av laktos- och glutenfria produkter samt veganrätter. Därutöver finns det också saker som inte går att äta såsom produkter för köket, barnet och hemmet.
Kafé Nästgårds
Intill entrén ligger också Kafé Nästgårds. Här kan man sätta sig för att ta en fika eller testa någon av de läckerheter som produceras av Coop Värmland, såsom en kondisbit eller ett läckert bakverk.

  • Då miljön påminner om ett klassiskt kafé hoppas vi att Kafé Nästgårds ska bli Välsvikens verkliga vattenhål, menar Jenny Halldén som är kaféföreståndare.
  • Efter investeringar på drygt 30 Mkr har vi äntligen kommit i gång med en helt ny butik i Karlstad, säger Coop Värmlands VD Tomas Sjölander. Niklas och hans gäng har härliga ambitioner och jag är därför övertygad om att detta kommer att bli bra, avslutar Tomas.

För ytterligare information, kontakta butikschef Niklas Ribbhagen, tfn; 076-834 00 67, Coop Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02