Efterlängtad nypremiär. Nya Coop gör entré i Munkfors.

Efterlängtad nypremiär. Nya Coop gör entré i Munkfors.

Under högtidliga former, och under trumpetfanfarer av elever från Musikhögskolan Ingesund, klippte en mycket nöjd butikschef, Patrik Karlsson, bandet för Konsum Värmlands omställda, nya och fräscha butik i Munkfors. Bandklippningen markerade också starskottet i Munkfors för föreningens nya butiksprofil som kort och gott benämns som Coop.

Butikchef Patrik Karlsson klipper bandet för nya Coop Munkfors. Han flankeras av (f.v) av Matthias Persson, Maria Wallin och Veronica Danielsson. I förgrunden ser vi elever från Ingesunds Musikhögskola blåsa en fanfar dagen till ära. (Foto; Konsum Värmland. Fri publicering)

– Förnyelsen av vår butik har verkligen varit efterlängtad både bland oss i personalen och inte minst från våra medlemmar, menar Patrik Karlsson. Visst har det varit lite rörigt under en period, men nu känns det jättebra.

Coop Munkfors
Butiken har genomgått en total omställning. Förutom en ny färgsättning som bl.a. innefattar nytt golv har butiken utrustats med en ny miljövänlig kyl- och frysanläggning, ny kassalinje som inkluderar snabbkassor, ny pantstation och en ommöblering av hela butiken. Även sortimentet har anpassats för att på bästa sätt tillgodose Munkforsborna. För Konsum Värmland är det en del i den långsiktiga strategin som innebär att man satsar på kärnverksamheten som är butikerna. Redan nästa vecka nyinvigs butiken i Lysvik och veckan därpå är turen kommen till Vålberg.

– Vi har funnits i Munkfors i många år, säger Konsum Värmlands kommunikationschef Klas Olsson. Vi vet att ombyggnaden har varit efterlängtad av våra medlemmar och att nyöppningen är betydelsefull både för oss och för bygden.

Fulla av förväntan
Sedan en tid tillbaka har det alltså rått en febril aktivitet i butiken.  Men att det stundtals varit riktigt rörigt tycks kunderna har tagit med ro och nu är medarbetarna förväntansfulla inför framtiden.

– Det blir ett jättelyft för oss att kunna erbjuda våra medlemmar en ny fräsch butik här i Munkfors. Vi passar också på att hälsa nya och gamla kunder välkomna till nya Coop Munkfors, avslutar Patrik Karlsson.

 

För ytterligare fakta; se gärna; www.konsumvarmland.se

För ytterligare information; kontakta Coop Munkfors butikschef Patrik Karlsson, tfn; 010-410 95 00 eller Konsum Värmlands kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02