Efterlängtad nypremiär för Konsum Värmland i Karlstad; Konsum Värmlands styrelseledamot Erik A Eriksson klippte bandet för nya Coop Konsum Norrstrand!

Efter åratal av utredande kom äntligen den totala ombyggnaden av Coop Konsum Norrstrand i gång i somras. På torsdagen var det dags för en efterlängtad nypremiär som inleddes med att ledamoten ur Konsum Värmlands nya styrelse, Erik A Eriksson, klippte bandet för den nya butiken.

nyinvigning-klipp1

Från vänster; Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander, affärschef Peter Rådström och styrelseledamot Erik A Eriksson.

Butiken har genomgått en total inre och yttre omställning. Bland annat har butiken utrustats med en ny och energieffektiv kyl- och frysinredning. Bytet beräknas ge en avsevärd minskad energikostnad, och därmed en mindre belastning på miljön. Dessutom har det getts ännu större möjligheter att fokusera på färskvaror, färdigmat och inte minst större manuella inslag av chark- fisk och delikatessvaror.  Närheten till Konsum Värmlands egen livsmedelsproduktion garanterar också ett av marknadens bredaste utbud av lokalt producerade varor. Den totala investeringen har uppgått till cirka 12,1 miljoner kronor.

– Konsum har funnits på Norrstrand i Karlstad i många år, säger Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander. Vi vet att ombyggnaden har varit efterlängtad av våra medlemmar, och att nyöppningen är betydelsefull för Konsum Värmlands fortsatta expansion.

nyinvigning

Köerna ringlade långa vid nypremiären för Coop Konsum Norrstrand, trots regn och rusk.

Fulla av förväntan 
Ända sedan i somras har det alltså rått en
febril aktivitet i butiken. Personalen, med affärschef Peter Rådström i
spetsen är förhoppningsfulla inför framtiden.

– Det
känna jättebra att äntligen kunna erbjuda våra medlemmar en ny och
fräsch butik här på Norrstrand, säger Peter Rådström. Vi passar också på
att hälsa nya och gamla kunder välkomna till Coop Konsum Norrstrand,
avslutar Peter.

För ytterligare fakta; se gärna; www.konsumvarmland.se

För ytterligare information,
kontakta affärschef Peter Rådström, tfn; 0730-606 702, Konsum Värmlands
VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller informationschef Klas
Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Coop Värmland tar över fyra Nettobutiker

  Sedan tidigare har Coop Vardagshandel, som driver landets Nettobutiker, meddelat att butikerna pausas från den sista juni. Efter förhandlingar mellan Coop Värmland och Coop Butiker oc...
  Läs mer
 • Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Coop Butiker & Stormarknader är ett av de offensivaste företagen inom svensk handel när det gäller att etablera nya butiker. Med hjälp av smart geodata från Prospect Mapping kommer etableringsbesluten nu att gå ännu snabbare samtidigt som de befintliga butikerna kommer kunna skräddarsy sina erbjudanden utifrån varje lokal marknad.
  Läs mer