Efterlängtad nypremiär firades med pompa och ståt; Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander klippte bandet för nya Coop Storfors!

Efterlängtad nypremiär firades med pompa och ståt; Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander klippte bandet för nya Coop Storfors!

Under högtidliga former klippte Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander bandet för nya Coop Storfors. Nypremiären hade föregåtts av en inre omställning där butiken bland annat utrustats med snabbkassor samt spel- och postutlämning.

 • Då jag är uppvuxen här i Storfors känns det extra bra att komma hem för att erbjuda Storforsborna en ny och fräsch butik, säger Tomas Sjölander.

Öppningen föregicks av traditionellt pompa och ståt med både bandklippning, fanfarer och tårtbjudningar. Något som verkade falla Storforsborna i smaken.

Coop Storfors
Butiken har genomgått en total inre och yttre omställning.  Förutom en ny färgsättning och en ny butiksprofil; Coop Storfors, har butiken utrustats med snabbkassor och en ny förbutik som erbjuder postservice, ATG och Svenska Spel. Vidare har butiken utrustats med helt ny och miljövänlig kylanläggning för frukt och grönsaker. Även sortimentet har anpassats för att tillgodose Storforsborna på bästa sätt. Något som är viktigt med tanke på att mycket av servicen har försvunnit från Storfors den sista tiden.

 • Konsum har funnits i Storfors i många år. Vi vet att ombyggnaden har varit efterlängtad av våra medlemmar och att nyöppningen är betydelsefull både för oss och för bygden, menar Tomas Sjölander.

Fulla av förväntan
Ända sedan i vintras har det rått en febril aktivitet i butiken. Personalen, med affärschef Timo Kivelö i spetsen, är förhoppningsfull inför framtiden.

 • Det känns jättebra att äntligen kunna erbjuda våra medlemmar en ny fräsch butik här i Storfors, säger Timo Kivelö. Vi passar också på att hälsa nya och gamla kunder välkomna till nya Coop Storfors, avslutar Timo.

För ytterligare fakta; Se gärna; www.konsumvarmland.se

För ytterligare information; kontakta Timo Kivelö, affärschef Coop Storfors, tfn; 010-410 96 00, Konsum Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 01 02.

 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörerbåde i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. Matkassen från Stora Coop i Stockholm är billigast och kostar 2 310 kr där den dyraste kostar 2 811 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more
 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Malmö

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Malmö

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörer både i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. I Malmö är matkassen från Stora Coop billigast och kostar 2 288 kronor samtidigt som den dyraste kostar 2 711 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more