E-handelsföretaget Bra Mat Hemma nu även i Kristinehamn

E-handelsföretaget Bra Mat Hemma, som ägs av Konsum Värmland och Wingefors Invest har nyligen flyttat verksamheten från Örebro till Karlstad. Efter en lyckad lansering i Karlstad, Hammarö och Karlskoga, kommer man från och med denna vecka att utöka verksamheten även till Kristinehamn.

bramathemmastaff

Från vänster syns Ida Reinholdsson, Linda Granath-Westin, Karin Trautman och Magnus Stöhre.

Det var i mitten av juni som det stod klart att Konsum Värmland förvärvade 51 % av Bra Mat Hemma av Wingefors Invest. Sedan dess har det rått en febril aktivitet, och nu har man flyttat hela verksamheten från Örebro till Milkos fastighet i Karlstad. Man har lanserat sina tjänster i Hammarö, Karlstad och Karlskoga. Och nu är alltså turen kommen till Kristinehamn.

– Hittills har intresset för våra tjänster varit över förväntan. Därför ser vi med spänning fram emot hur Kristinehamnsborna kommer att motta våra tjänster, säger VDn för Bra Mat Hemma Karin Trautman.

Fler nyheter på gång

Idag erbjuder man färdiga matkassar, uppvägt och klart, tillsammans med recept för två, fyra eller sex personer. Kassarna som räcker för fyra vardagar, levereras till hemmet i en sluten kylkedja på söndagar. Detta har varit Bra Mat Hemmas framgångsrecept så här långt.

– Vi har en del nyheter på gång som kommer att lanseras under hösten. Men just nu har vi fullt fokus på att lansera våra tjänster i Kristinehamn, menar Karin Trautman.

– Vi har tidigare haft efterfrågan på denna tjänst bland våra medlemmar. Därför känns det extra bra att kunna erbjuda denna service, avslutar stormarknadschefen vid Coop Forum Kristinehamn Birgitta Johansson.

 

Fotnot; VDn för Bra Mat Hemma, Karin Trautman finns på plats vid Coop Forum Kristinehamn, tisdag den 6 september mellan klockan 14 – 18 för att svara på eventuella frågor.

För ytterligare fakta; se gärna www.bramathemma.se eller www.konsumvarmland.se

För ytterligare information, kontakta VDn för Bra Mat Hemma Karin Trauman, tfn: 070-874 83 63 eller Konsum Värmlands informationschef Klas Olsson, tfn; 054-220102