Coops superrabatt på leksaker inför jul

Coops superrabatt på leksaker inför jul

För sjätte året i rad sänker Coop priset på alla leksaker och LEGO inför julen. Medlemskampanjen- och rabatten på 50 procent gäller även barnkalasartiklar och vinterlek.

– Det känns glädjande att kunna ge våra medlemmar marknadens kanske bästa erbjudande inför julen. Det brukar vara extremt populärt och vi ser det som en del av vår julklapp till medlemmarna vid sidan av vårt fina materbjudande, säger Erik Holmberg Affärschef Coop Hemma.

Medlemsrabatten gäller på Stora Coop under årets stora julinhandlingshelg 16-18 december, och vid köp av andra varor för minst 500 kronor. Antal leksaker per köptillfälle med rabatt är satt till fem stycken.

– På Coop har vi året runt ett brett sortiment av leksaker; allt från gosedjur, LEGO, radiostyrda bilar till målar- och pysselkit, sällskapsspel och dockor. Det finns något för barn i alla åldrar. Jag hoppas att vi kan bidra till en godare jul för våra medlemmar, säger Erik Holmberg.

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se 

 • Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool

  Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool

  Med start måndagen den 30 januari och sex veckor framåt sätter Coop fullt fokus på snacks och underhållning tillsammans med humortrion IJustWantToBeCool och contentbyrån Splay One.
  Läs mer
 • Coop utökar återkallelse av ägg med fler datum

  Coop utökar återkallelse av ägg med fler datum

  Som en extra försiktighetsåtgärd utökas tidigare återkallelse av ägg och omfattar nu samtliga datum med bäst före-datum från 21 december 2022 till och med bäst före-datum 28 januari 2023. Återkallelsen görs med anledning av risk för salmonella. Återkallelsen gäller Coop Ägg Frigående 12-pack, Coop Ägg Frigående 24-pack samt Xtra Ägg Frigående 15-pack.
  Läs mer