Coops superrabatt på leksaker inför jul

Coops superrabatt på leksaker inför jul

För sjätte året i rad sänker Coop priset på alla leksaker och LEGO inför julen. Medlemskampanjen- och rabatten på 50 procent gäller även barnkalasartiklar och vinterlek.

– Det känns glädjande att kunna ge våra medlemmar marknadens kanske bästa erbjudande inför julen. Det brukar vara extremt populärt och vi ser det som en del av vår julklapp till medlemmarna vid sidan av vårt fina materbjudande, säger Erik Holmberg Affärschef Coop Hemma.

Medlemsrabatten gäller på Stora Coop under årets stora julinhandlingshelg 16-18 december, och vid köp av andra varor för minst 500 kronor. Antal leksaker per köptillfälle med rabatt är satt till fem stycken.

– På Coop har vi året runt ett brett sortiment av leksaker; allt från gosedjur, LEGO, radiostyrda bilar till målar- och pysselkit, sällskapsspel och dockor. Det finns något för barn i alla åldrar. Jag hoppas att vi kan bidra till en godare jul för våra medlemmar, säger Erik Holmberg.

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se 

 • Träffa Coop i Almedalen

  Träffa Coop i Almedalen

  I nästa vecka startar Almedalen 2024. Coop kommer vara i Visby för att delta i debatter, möten och samtal. Några av de ämnen som vi kommer att diskutera är stärkt krisberedskap, vägen mot en mer hållbar livsmedelskedja samt hur vi kan säkra en robust livsmedelsförsörjning med levande butiker i hela landet.  
  Read more
 • Ny testvinst för Coop bearnaise

  Ny testvinst för Coop bearnaise

  År efter år fortsätter Coops bearnaisesås att imponera på landets smakpaneler. Nu även i Testfaktas oberoende laboratorietest.
  Read more