Coops medlemmar får poäng på Kronans Droghandel

I dag, måndag 22 februari, tar Kronans Droghandel över 171 apotek från statliga Apoteket AB. Coops medlemmar som drar sitt MedMera-kort får poäng på allt de handlar i Kronans Droghandels apotek.

Coops medlemmar kan också använda sina premiecheckar vid inköp av alla produkter som inte är receptförskrivna och får då antingen 50 kronor eller 10 procent i rabatt, beroende på vilket som ger bäst utfall för kunden.

– Kronans Droghandel har funnits sedan 1907 och har varit Apoteket AB:s leverantör i nästan 40 år. En mer professionell och tillförlitlig apotekspartner är svår att hitta. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medlemmar att samla poäng med Coop MedMera-kortet hos Kronans Droghandel, säger Ivar Fransson, vd för MedMera Bank AB och marknadsdirektör för Coop.

Kronans Droghandel Retail AB, som driver de 171 apoteken, ägs till 80 procent av finska Oriola-KD och till 20 procent av Kooperativa Förbundet, KF. Kronans Droghandel planerar också att öppna helt nya apotek, företrädesvis i anslutning till Coops handelsplatser.

För ytterligare information: Coops pressjour, tel. 08-743 23 33