Coops egna blöjor med Babblarna i helt ny tryckdesign

Coops egna blöjor med Babblarna i helt ny tryckdesign

Coop lanserar egna blöjor i samarbete med Babblarna och Hatten Förlag med helt ny tryckdesign. Fokus för Coops egna blöjor är kvalitet, men till ett bättre pris. Nu har Coops egna blöjor i Babblarna-serien fått ett uppdaterat utseende så att även själva blöjan har fått sin egen Babblarna-figur, en för varje blöjstorlek.

När vi först lanserade Coop-blöjorna under 2020 blev de omedelbart väldigt populära, men våra kunder och medlemmar efterfrågade en Babblarna-figur i stället för Vovvo på själva blöjan. Vi har lyssnat på våra kunder och medlemmar och uppdaterat designen med just Babblarna på blöjan. Varje blöjstorlek har därmed fått sin egen Babblarna-figur också på själva blöjan, samtidigt som vi behåller blöjornas höga kvalitet och bekväma konstruktion säger Magdalena William, projektledare för egna varumärken på Coop Sverige.

Coop-blöjans konstruktion gör att den fördelar vätskan bättre och därför ger en säkrare och torrare blöja. Både insidan och utsidan är extremt mjuka och blöjorna har även en våtindikator som gör det enkelt att avkoda när blöjan behöver bytas. Förutom den höga kvaliteten erbjuder vi kunderna våra Coop-blöjor till ett bra pris.

Blöjorna är miljömärkta med Svanen, rekommenderas av Asthma Allergy Nordic och innehåller varken parfym eller lotion. Den cellulosamassa som används är FSC-certifierad från ansvarsfullt skogsbruk och förpackningen innehåller minst 50 procent bioplast.

Blöjorna finns i sex storlekar:

Öppen blöja:

  • Storlek 2 nyfödd, 3-6 kg
  • Storlek 3, 5-9 kg
  • Storlek 4, 7-11 kg
  • Storlek 5, 10-14 kg
  • Storlek 6, 13-20 kg

Byxblöja:

  • Storlek 4, 7-11 kg
  • Storlek 5, 10-14 kg
  • Storlek 6, 13-20 kg
  • Storlek 7, 16-26 kg

Coop-blöjorna med uppdaterad tryckdesign finns på utvalda blöjstorlekar men kommer att finnas på hela sortimentet inom kort med reservation för att mindre butiker har färre storlekar. Blöjorna har ett cirkapris på 79,95 kr för storlekarna 3–7 och 49,95 kr för storlek 2.

För mer information, vänligen besök landningssidan eller surfa in www.coop.se/handla/babblarna

För mediefrågor, kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se