Coop/Kf Göta öppnar ny matbutik i Borgholm

Coop/Kf Göta kommer att etablera en ny matbutik på handelsplatsen Triangeln i Borgholm. Det blir en butik med starkt fokus på färskvaror och generösa öppettider.

– Det är fantastiskt att vi nu får möjlighet att öppna en ny butik på Öland och i synnerhet i Borgholm som saknat Coopbutik i många år. Vi är stärkta av framgångarna med flera nyetableringar den senaste tiden och ser stora möjligheter i det nya läget i Borgholm, säger Kf Götas Vd Tord Rosenlund.

– Triangeln i Borgholm är ett bra läge utmed väg 136 i kombination med närheten till centrala Borgholm. Vår butik kommer att tilltala både fastboende på Öland och alla turister som besöker ön, fortsätter Tord.

– Öland är en intressant marknad. Etableringen av butiken i Borgholm är ett led i Kf Götas ambition att öka Coops närvaro på Öland, säger Mattias Strömberg som är etableringsansvarig för Kf Göta.

Coop butiken i Borgholm beräknas sysselsätta 15-20 personer.

Hyresavtal är tecknat med fastighetsägaren Fastighetspartner P&E AB och nya Coop Borgholm beräknas öppna under våren 2017.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, 0470-315 21 tord.rosenlund@kfgota.se
Etableringschef Mattias Strömberg 0470-315 40 mattias.stromberg@kfgota.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer