Coop Värmlands butikssatsningar fortsätter – Premiär för nya Coop Grums

Coop Värmlands butikssatsningar fortsätter – Premiär för nya Coop Grums

Under assistans av butikschef Tobias Karlsson och Coop Värmlands VD Tomas Sjölander klippte stora delar av medarbetarna bandet för nya Coop Grums.

Bandklippningen markerade startskottet för ytterligare en omställd butik i det nya framgångsrika formatet för Coop Värmland som numera kännetecknar föreningens butiker. Tobias Karlsson är butikschef för nya Coop Grums.

Ombyggnaden känns verkligen som en nystart för oss, säger Tobias Karlsson. Äntligen har vi fått de rätta verktygen för att ta upp den hårda konkurrensen på allvar här i Grums.

Fokus på färskvaror
hela butiken har ställts om med ny inre och yttre miljö. Invändigt har butiken fått ett helt nytt kundvarv med ny färgsättning och ett större fokus på färskvaror med stora inslag av ekologiska- och lokala varor. Numera är butiken också utrustad med både shop-express och snabbkassor. I samband med den välbesökta nypremiären bytte också butiken namn till Coop Grums – kort och gott.

Coop Värmlands VD Tomas Sjölanders belåtenhet med den nya butiken stod inte att ta miste på.

Det känns härligt att kunna presentera ytterligare en ny och fräsch butik för våra medlemmar, menar Tomas Sjölander. Vi är inne i en intensiv period där vi på sikt kommer att ställa om merparten av våra butiker till Stora Coop, Coop eller Lilla Coop. Detta känns bra inför framtiden med tanke på att våra tidigare formatomställningar mottagits mycket positivt av våra medlemmar och kunder, avslutar han.

För ytterligare fakta: 
www.coopvarmland.se

För ytterligare information:
Tobias Karlsson, butikschef i Grums, tfn: 010-410 92 60
Tomas Sjölander, VD Coop Värmland, tfn: 010-410 81 79
Klas Olsson, Kommunikationschef Coop Värmland, tfn: 010-410 81 02