Coop Värmland söker 200 vikarier till hela Värmland – Sommarjobbsmingel på Galleria i Karlstad

Coop Värmland söker 200 vikarier till hela Värmland – Sommarjobbsmingel på Galleria i Karlstad

Varje år söker Coop Värmland hundratals sommarvikarier till sina butiker över hela Värmland. I stället för att varje butik annonserar har man i år tagit ett samlat grepp med gemensam annonsering och inte minst ett sommarjobbsmingel som genomfördes under onsdagen på gallerian Mitt-i-city i Karlstad.

Vi vill underlätta för alla killar och tjejer att söka till oss genom en gemensam annonsering på vår hemsida, säger Coop Värmlands HR-chef Charlotte Lunås. Genom dagens mingel ville vi också finnas på plats för att svara på frågor och berätta om föreningen som arbetsgivare. Och det är jättekul att vi träffade drygt 400 ungdomar på bara några timmar.

Varierande arbetsuppgifter
Coop Värmland söker alltså sommarvikarier över hela Värmland mellan veckorna 25-32. Arbetsuppgifterna blir varierande såsom varupåfyllning, varuvård, kassatjänst, säljarbete och kundkontakt.

Om man gillar högt tempo, varierande arbetsuppgifter och inte minst spännande kundkontakter tycker jag att man ska söka till oss. Våra sommarvikarier brukar också vara en värdefull rekryteringbas för att hitta de som vill skapa en framtid inom handeln, avslutar Charlotte Lunås.

Ansökningstiden för att söka sommarjobb hos Coop Värmland går ut den 25 mars.

För ytterligare fakta se gärna:
https://coopvarmland.se/aktuellt/sommarjobba-hos-oss/

För ytterligare information:
Kontakta Coop Värmlands HR-chef Charlotte Lunås, tfn; 010-410 81 20
HR-konsult Pernilla Uddh, tfn; 073-275 49 90
Kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Coop Värmland fortsätter med sin ombyggnadsturné genom nyöppningar på de 24:e och 25:e omställda butikerna i de nya formaten. Denna gång var turen kommen till Coop City i centrala Karlstad och till Coop Sysslebäck uppe i norra Värmland.
  Läs mer
 • Invigning av Coop Tullporten

  Invigning av Coop Tullporten

  I november fyller butiken i Tullporten i Härnösand ett år som Coop. Firandet startar redan idag, med invigning efter en totalrenovering. Totalt har Coop Nord investerat 8,5 miljoner i butiken. Även butikschefen är ny sedan sommaren, Christian Roos.
  Läs mer