Coop Värmland söker 200 vikarier till hela Värmland – Sommarjobbsmingel på Galleria i Karlstad

Coop Värmland söker 200 vikarier till hela Värmland – Sommarjobbsmingel på Galleria i Karlstad

Varje år söker Coop Värmland hundratals sommarvikarier till sina butiker över hela Värmland. I stället för att varje butik annonserar har man i år tagit ett samlat grepp med gemensam annonsering och inte minst ett sommarjobbsmingel som genomfördes under onsdagen på gallerian Mitt-i-city i Karlstad.

Vi vill underlätta för alla killar och tjejer att söka till oss genom en gemensam annonsering på vår hemsida, säger Coop Värmlands HR-chef Charlotte Lunås. Genom dagens mingel ville vi också finnas på plats för att svara på frågor och berätta om föreningen som arbetsgivare. Och det är jättekul att vi träffade drygt 400 ungdomar på bara några timmar.

Varierande arbetsuppgifter
Coop Värmland söker alltså sommarvikarier över hela Värmland mellan veckorna 25-32. Arbetsuppgifterna blir varierande såsom varupåfyllning, varuvård, kassatjänst, säljarbete och kundkontakt.

Om man gillar högt tempo, varierande arbetsuppgifter och inte minst spännande kundkontakter tycker jag att man ska söka till oss. Våra sommarvikarier brukar också vara en värdefull rekryteringbas för att hitta de som vill skapa en framtid inom handeln, avslutar Charlotte Lunås.

Ansökningstiden för att söka sommarjobb hos Coop Värmland går ut den 25 mars.

För ytterligare fakta se gärna:
https://coopvarmland.se/aktuellt/sommarjobba-hos-oss/

För ytterligare information:
Kontakta Coop Värmlands HR-chef Charlotte Lunås, tfn; 010-410 81 20
HR-konsult Pernilla Uddh, tfn; 073-275 49 90
Kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Coop öppnar ny butik på Flygaregatan i Halmstad

  Coop öppnar ny butik på Flygaregatan i Halmstad

  Coop Butiker & Stormarknader öppnar på torsdag den 18 februari en helt ny butik i Halmstad. Butiken Coop Flygaregatan får ett toppläge vid den nya stadsdelen Västra Förstaden i Hal...
  Läs mer
 • Coop Butiker & Stormarknader pilottestar externa Hämtaskåp

  Coop Butiker & Stormarknader (CBS), som driver drygt 320 butiker i Sverige, inleder nu ett pilotprojekt kring externa Hämtaskåp i Upplands Väsby. Piloten genomförs i samarbete med OKQ8 på deras servicestation vid Glädjens trafikplats norr om Stockholm. Uppstart sker i november.
  Läs mer