Coop Värmland bygger om i Torsby

Coop Värmland bygger om i Torsby

Efter årets nypremiärer i Kristinehamn, Grums och Hagfors fortsätter Coop Värmland med förnyelsen av butiksnätet. Denna gång är turen kommen till Torsby i norra Värmland. Butiken kommer att göras om både ut- och invändigt för att benämnas som Coop – kort och gott.

Trots en ökad konkurrens har vi fått många nya kunder den sista tiden, säger butikschef Hans-Olof Mårtensson. Ombyggnaden som inleds under veckan kommer ge oss ännu bättre förutsättningar att få ännu fler kunder att besöka oss.

Fokus på färskvaror

Butiken kommer att ställas om både ut- och invändigt, bl.a. med omdisponering av varuvisningen, ny plats för frukt- och grönt, ny invändig miljö och inte minst med både snabbkassor och Shop-Express. Ombyggnationen beräknas vara klar i slutet av maj då man kommer att fira den nya butiken med en festlig nypremiär.

Vi kommer att ha öppet precis som vanligt under hela ombyggnadstiden, och i slutet av maj kommer vi att fira den nya butiken med en riktig fest för hela norra Värmland. Detta kommer att bli riktigt roligt för både oss och kunderna, utlovar Hans-Olof.

 

Satsningen är ytterligare ett konkret led i den strategi som styrelsen lagt fast att vi ska ha Värmlands bästa dagligvarubutiker. Efter framgångar på orter som Lysvik, Munkfors, Hagfors, Kristinehamn och Grums känns det bra att vi är i gång även i Torsby, avslutar Coop Värmlands VD Tomas Sjölander.

För ytterligare fakta se gärna:
www.coopvarmland.se

För ytterligare information; kontakta butikschef Hans-Olof Mårtensson, tfn; 0560-632 00, Coop Värmlands VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Coop Storlien flyttar till nya lokaler

  Coop Storlien flyttar till nya lokaler

  Coop Storlien är en välbesökt gränshandelsbutik och ett utflyktsmål för många norrmän. Nu planerar Svenska Handelsfastigheter en ny handelsplats i Storlien, dit Coop kommer att flytta och utöka sin verksamhet.
  Läs mer
 • Coop etablerar ny Stora Coop i Arninge

  Coop etablerar ny Stora Coop i Arninge

  Nu är allt klart för den kommande etableringen av Stora Coop i Arninge Station, som ska bli navet i Arninge handelsområde.  Den nya stormarknaden kommer att ha fokus på färskvaror och e...
  Läs mer