Coop Värmland bygger om i Hagfors –	Coop Extra blir Coop

Coop Värmland bygger om i Hagfors – Coop Extra blir Coop

Efter årets påbörjade ombyggnader i Kristinehamn och Grums fortsätter Coop Värmland förnyelsen av butiksnätet, och denna gång är turen kommen till Hagfors i norra Värmland. Butiken ställs om i enlighet med de framgångsrika butiksformat som numera kännetecknar föreningens butiker.

Johan Wiberg är butikschef på Coop Extra Hagfors.

Ombyggnaden är verkligen välkommen, menar Johan. Kommunen har sedan tidigare satsat rejält på centrumhandeln, bl.a. genom ett nytt torg där vår butik är belägen. Att omställningen kommer just nu sitter därför lika bra som hand i handske.

Inre och yttre omställning och nytt namn
Butiken kommer att ställas om invändigt, bl.a. med omdisponering av varuvisningen, ny plats för frukt och grönt, ny invändig miljö och inte minst med nya snabbkassor. I samband med premiären i april kommer också namnet på butiken att bli Coop – kort och gott.

Satsningen är ytterligare ett konkret led i den strategi som styrelsen lagt fast att vi ska ha Värmlands bästa dagligvarubutiker, säger Coop Värmlands VD Tomas Sjölander. Efter framgångar på orter såsom Lysvik, Vålberg, Norrstrand och Välsviken känns det bra att vi är i gång både i Grums, Kristinehamn och nu även i Hagfors.

 

Vi har öppet under hela ombyggnadsperioden och nya och gamla kunder är välkomna att följa hela förändringen på plats, avslutar Johan Wiberg.

 

För ytterligare fakta; Se gärna www.coopvarmland.se
För ytterligare information; Kontakta Johan Wiberg, butikschef på Coop Extra Hagfors, Tfn; 010-410 94 82 eller Coop Värmlands kommunikationschef Klas Olsson, tfn: 010-410 81 02

 • Ola Andersson ska vässa Stora Coop på CBS

  Ola Andersson ska vässa Stora Coop på CBS

  Coop Butiker & Stormarknader knyter till sig Ola Andersson som får uppdraget att utveckla Stora Coops erbjudande inom pris, sortiment och butiksupplevelse. Tidigare i höstas beslutade C...
  Läs mer
 • Coop Värmlands hållbaraste medlem bor i Torsby

  Coop Värmlands hållbaraste medlem bor i Torsby

  Brynja Gudmundsdottir med familj fick på tisdagskvällen ta emot ett diplom och en kasse med hållbara varor av Coop Torsbys butikschef Hans-Olof Mårtensson och Coop Värmlands VD Tomas Sjölander. Anledningen till överlämnandet är att Brynja, Erik, Simon och Sara handlar så mycket hållbara varor att familjen utsetts till Coop Värmlands hållbaraste medlemmar.
  Läs mer