Coop Värmland bygger om i Hagfors –	Coop Extra blir Coop

Coop Värmland bygger om i Hagfors – Coop Extra blir Coop

Efter årets påbörjade ombyggnader i Kristinehamn och Grums fortsätter Coop Värmland förnyelsen av butiksnätet, och denna gång är turen kommen till Hagfors i norra Värmland. Butiken ställs om i enlighet med de framgångsrika butiksformat som numera kännetecknar föreningens butiker.

Johan Wiberg är butikschef på Coop Extra Hagfors.

Ombyggnaden är verkligen välkommen, menar Johan. Kommunen har sedan tidigare satsat rejält på centrumhandeln, bl.a. genom ett nytt torg där vår butik är belägen. Att omställningen kommer just nu sitter därför lika bra som hand i handske.

Inre och yttre omställning och nytt namn
Butiken kommer att ställas om invändigt, bl.a. med omdisponering av varuvisningen, ny plats för frukt och grönt, ny invändig miljö och inte minst med nya snabbkassor. I samband med premiären i april kommer också namnet på butiken att bli Coop – kort och gott.

Satsningen är ytterligare ett konkret led i den strategi som styrelsen lagt fast att vi ska ha Värmlands bästa dagligvarubutiker, säger Coop Värmlands VD Tomas Sjölander. Efter framgångar på orter såsom Lysvik, Vålberg, Norrstrand och Välsviken känns det bra att vi är i gång både i Grums, Kristinehamn och nu även i Hagfors.

 

Vi har öppet under hela ombyggnadsperioden och nya och gamla kunder är välkomna att följa hela förändringen på plats, avslutar Johan Wiberg.

 

För ytterligare fakta; Se gärna www.coopvarmland.se
För ytterligare information; Kontakta Johan Wiberg, butikschef på Coop Extra Hagfors, Tfn; 010-410 94 82 eller Coop Värmlands kommunikationschef Klas Olsson, tfn: 010-410 81 02

 • Coop Värmland tar över fyra Nettobutiker

  Sedan tidigare har Coop Vardagshandel, som driver landets Nettobutiker, meddelat att butikerna pausas från den sista juni. Efter förhandlingar mellan Coop Värmland och Coop Butiker oc...
  Läs mer
 • Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Coop Butiker & Stormarknader är ett av de offensivaste företagen inom svensk handel när det gäller att etablera nya butiker. Med hjälp av smart geodata från Prospect Mapping kommer etableringsbesluten nu att gå ännu snabbare samtidigt som de befintliga butikerna kommer kunna skräddarsy sina erbjudanden utifrån varje lokal marknad.
  Läs mer