Coop utvecklar köttsortimentet

Coop fördjupar sitt samarbete med Scan kring konsumentpackat kött. Syftet är att Coops medlemmar och kunder ska få ett ännu bättre och bredare sortiment att välja på. Coop ska vara bäst i branschen på kött.

– Vi vidareutvecklar vårt erbjudande för att vara bäst i branschen på konsumentpackat kött, säger Tomas Fritzon, chef för färskvaror inom Coop Inköp och Kategori AB, Cikab.

– Genom partnerskapet med Scan säkrar vi god tillgång till svenska råvaror. Köttet i Coops butiker och stormarknader ska hålla hög kvalitet och sortimentet ska vara brett och prisvärt. I grunden ska vi ha ett brett bassortiment och sedan fylla på med kött av riktigt hög kvalitet, ekologiskt kött och regionalt och lokalt kött. Kunderna ska förhoppningsvis inte sakna någonting i köttväg hos oss, säger Tomas Fritzon.

För ytterligare information: Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Coop återkallar rödbetssoppa av egna varumärket Coop

  Coop återkallar rödbetssoppa av egna varumärket Coop

  Coop återkallar Coop Rödbetssoppa med bäst-före-datum 2018-08-20. I det aktuella partiet har en pumpasoppa, med andra ingredienser, av misstag hällts i en förpackning där det står rödbetssoppa. Återkallelsen gäller alla förpackningar med angivet bäst-före-datum.
  Läs mer
 • Coop återkallar Änglamark havredryck

  Coop återkallar Änglamark havredryck

  Coop återkallar Coop Änglamark havredryck med bäst före-datum 2018-09-06. I det aktuella partiet har sojadryck av misstag hällts i havredrycks-förpackningarna. Återkallelsen gäller alla förpackningar med angivet bäst före-datum.
  Läs mer