Coop utvecklar köttsortimentet

Coop fördjupar sitt samarbete med Scan kring konsumentpackat kött. Syftet är att Coops medlemmar och kunder ska få ett ännu bättre och bredare sortiment att välja på. Coop ska vara bäst i branschen på kött.

– Vi vidareutvecklar vårt erbjudande för att vara bäst i branschen på konsumentpackat kött, säger Tomas Fritzon, chef för färskvaror inom Coop Inköp och Kategori AB, Cikab.

– Genom partnerskapet med Scan säkrar vi god tillgång till svenska råvaror. Köttet i Coops butiker och stormarknader ska hålla hög kvalitet och sortimentet ska vara brett och prisvärt. I grunden ska vi ha ett brett bassortiment och sedan fylla på med kött av riktigt hög kvalitet, ekologiskt kött och regionalt och lokalt kött. Kunderna ska förhoppningsvis inte sakna någonting i köttväg hos oss, säger Tomas Fritzon.

För ytterligare information: Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Handla mat på nätet och hämta dina kassar på Göteborg Landvetter

  Handla mat på nätet och hämta dina kassar på Göteborg Landvetter

  Coop är först ut i Sverige med en innovativ tjänst för att leverera mat som beställts på nätet. 16 april startar Coop ett test där man kan beställa sin mat på nätet och sedan välja att hämta ut matkassarna utanför ankomsthallen på Göteborg Landvetter Airport. Kraven på flexiblare leveranslösningar ökar, samtidigt förväntas kraven från kunder öka ännu mer när fler väljer att köpa mat på nätet.
  Läs mer
 • Coop och Änglamark branschledande varumärken inom hållbarhet

  Coop och Änglamark branschledande varumärken inom hållbarhet

  Änglamark rankas som Sveriges mest hållbara varumärke inom mat och dryck samtidigt som Coop för andra året i rad utses till den hållbaraste matkedjan. Det står klart när Nordens största...
  Läs mer