Coop utvecklar köttsortimentet

Coop fördjupar sitt samarbete med Scan kring konsumentpackat kött. Syftet är att Coops medlemmar och kunder ska få ett ännu bättre och bredare sortiment att välja på. Coop ska vara bäst i branschen på kött.

– Vi vidareutvecklar vårt erbjudande för att vara bäst i branschen på konsumentpackat kött, säger Tomas Fritzon, chef för färskvaror inom Coop Inköp och Kategori AB, Cikab.

– Genom partnerskapet med Scan säkrar vi god tillgång till svenska råvaror. Köttet i Coops butiker och stormarknader ska hålla hög kvalitet och sortimentet ska vara brett och prisvärt. I grunden ska vi ha ett brett bassortiment och sedan fylla på med kött av riktigt hög kvalitet, ekologiskt kött och regionalt och lokalt kött. Kunderna ska förhoppningsvis inte sakna någonting i köttväg hos oss, säger Tomas Fritzon.

För ytterligare information: Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard Group AB och Coop Sverige AB har ingått avtal som innebär att EnterCard kommer att erbjuda kreditkort till Coops medlemmar. Det nya samarbetet innebär att Coops kreditkort från och med mars kommer att uppgraderas med flera nya funktioner och tjänster.
  Läs mer
 • Mer än var tredje måltid vegetarisk i storstäderna

  Mer än var tredje måltid vegetarisk i storstäderna

  Den vegetariska trenden fortsätter att vara stark. I november var hela 34,6 procent av måltiderna i storstadsregionerna lakto-ovo vegetariska visar Matometerns Vego-index som baserar sig på 12 000 måltider.
  Läs mer