Coop utvecklar köttsortimentet

Coop fördjupar sitt samarbete med Scan kring konsumentpackat kött. Syftet är att Coops medlemmar och kunder ska få ett ännu bättre och bredare sortiment att välja på. Coop ska vara bäst i branschen på kött.

– Vi vidareutvecklar vårt erbjudande för att vara bäst i branschen på konsumentpackat kött, säger Tomas Fritzon, chef för färskvaror inom Coop Inköp och Kategori AB, Cikab.

– Genom partnerskapet med Scan säkrar vi god tillgång till svenska råvaror. Köttet i Coops butiker och stormarknader ska hålla hög kvalitet och sortimentet ska vara brett och prisvärt. I grunden ska vi ha ett brett bassortiment och sedan fylla på med kött av riktigt hög kvalitet, ekologiskt kött och regionalt och lokalt kött. Kunderna ska förhoppningsvis inte sakna någonting i köttväg hos oss, säger Tomas Fritzon.

För ytterligare information: Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Träffa Coop i Almedalen

  Träffa Coop i Almedalen

  I nästa vecka startar Almedalen 2024. Coop kommer vara i Visby för att delta i debatter, möten och samtal. Några av de ämnen som vi kommer att diskutera är stärkt krisberedskap, vägen mot en mer hållbar livsmedelskedja samt hur vi kan säkra en robust livsmedelsförsörjning med levande butiker i hela landet.  
  Read more
 • Ny testvinst för Coop bearnaise

  Ny testvinst för Coop bearnaise

  År efter år fortsätter Coops bearnaisesås att imponera på landets smakpaneler. Nu även i Testfaktas oberoende laboratorietest.
  Read more