Coop Tomtebo tar form

Coop Tomtebo tar form

Bygget av Coop Tomtebo går enligt plan. Stommen är på plats och förbipasserande boende kan ana den kommande butiken. Bakom kulisserna pågår planeringen för det invändiga arbetet och rekrytering av nya medarbetare.

Sedan barnen från Förskolan Bergatrollet tog det första spadtaget på Alla Hjärtans Dag har det hänt en hel del på byggplatsen. Plattan är gjuten, vatten och avlopp är draget och stålstommen till butiken är rest. Tak och ytterväggar är näst på tur och därefter följer innerväggar och el.

Vi följer tidplanen och ser fram mot att få börja inreda vår nya butik direkt efter sommaren. I sådana här stora projekt räknar vi med en total byggtid på ungefär ett år, vilket skulle innebära nyöppning i slutet av 2018, säger Lars Carlstedt.

Coop Nord kommer inom kort att påbörja rekrytering av butikschef för att denne ska finnas på plats vid den invändiga utformningen av butiken och rekrytering av övriga medarbetare. Den påbörjas efter sommaren i form av en öppet hus-rekrytering där intresserade kan lämna CV och möta representanter från Coop Nord.

Det brukar vara stort intresse för butiksarbete. Det vi erbjuder är ett omväxlande jobb med stora möjligheter att göra karriär på arbetsplatsen. Många uppskattar också att arbeta med matinspiration, goda affärer och inte minst kundmöten, säger Eva Våglund, personalchef.

Se gärna: www.coopnord.se

 Ytterligare information:
Lars Carlstedt, fastighetschef Coop Nord, 070-261 46 29, lars.carlstedt@coopnord.se

Fakta om Coop Nord
Coop Nord är en detaljhandelsdrivande konsumentförening som består av 77 Coop-butiker och stormarknader i Västerbottens, Västernorrlands och Jämtlands län.  Coop Nord ägs av 288 000 medlemmar.