Coop tar över Hemköp i Anderstorp

Konsumentföreningen Göta förvärvar Hemköpsbutiken på Brogatan 2 i Anderstorp fr.o.m. den 2 februari 2015. Denna nya Coop-butik kommer att öppna redan samma dag efter ett kort uppehåll för inventering.

– Det är mycket glädjande att åter ha en Coop-butik i Anderstorp efter många års frånvaro. Kf Göta har kvar nästan 1000 medlemmar i Anderstorp som nu får en riktigt bra kundägd matbutik, säger Kf Götas Vd Tord Rosenlund.

– Medlemmarna kommer att bjudas in till en informationsträff under januari där vi berättar om föreningen och våra framtidsplaner i Anderstorp fortsätter Rosenlund.

Kf Göta är på offensiven. I Jönköpings län är etableringarna i Smålandsstenar, Östra torget i Jönköping och Värnamo mycket framgångsrika. Helt nya Coop-butiker öppnas under nästa år i kvarteret Atollen i Jönköping och i Vaggeryd. Butiken i Gränna byggs ut under våren 2015 och redan i höst blir utbyggnaderna i Bor och Forserum klara.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Områdeschef Lena Filhage 0470-315 24, lena.filhage@kfgota.se
Marknadschef Mats Nergård 0470-315 45, mats.nergard@kfgota.se

 • Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Den 6:e oktober öppnar Coops nya butik i Hagastaden i Stockholm. Här kommer ny teknik möta lokalt mathantverk. Från det egna restaurangköket erbjuds härliga rätter att köpa hem eller äta på plats i bistron, tillsammans med en god dryck noga utvald av butikens sommelier.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik i centrala Kävlinge

  Coop öppnar ny butik i centrala Kävlinge

  Coop öppnar på torsdag den 24 september en helt ny butik i Kävlinge. Butiken får ett centralt läge i den nya stadsdelen Stationsstaden. Matglädje kommer att stå i fokus i den drygt 2 000 kvm stora butiken när den har premiär.
  Läs mer