Coop tar över Hemköp i Anderstorp

Konsumentföreningen Göta förvärvar Hemköpsbutiken på Brogatan 2 i Anderstorp fr.o.m. den 2 februari 2015. Denna nya Coop-butik kommer att öppna redan samma dag efter ett kort uppehåll för inventering.

– Det är mycket glädjande att åter ha en Coop-butik i Anderstorp efter många års frånvaro. Kf Göta har kvar nästan 1000 medlemmar i Anderstorp som nu får en riktigt bra kundägd matbutik, säger Kf Götas Vd Tord Rosenlund.

– Medlemmarna kommer att bjudas in till en informationsträff under januari där vi berättar om föreningen och våra framtidsplaner i Anderstorp fortsätter Rosenlund.

Kf Göta är på offensiven. I Jönköpings län är etableringarna i Smålandsstenar, Östra torget i Jönköping och Värnamo mycket framgångsrika. Helt nya Coop-butiker öppnas under nästa år i kvarteret Atollen i Jönköping och i Vaggeryd. Butiken i Gränna byggs ut under våren 2015 och redan i höst blir utbyggnaderna i Bor och Forserum klara.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Områdeschef Lena Filhage 0470-315 24, lena.filhage@kfgota.se
Marknadschef Mats Nergård 0470-315 45, mats.nergard@kfgota.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer