Coop släpper snacksiga nyheter

Coop släpper snacksiga nyheter

Lagom till sportlovet släpper Coop flertalet goda och prisvärda snacks till utflykterna och soffmyset.

Danskarna kan inte få nog av dem, och nu kommer smaskiga nyheten Crispies till de svenska Coop-butikerna. De spröda och salta majssnacksen som kommer i påsar om 100 gram är täckta med söt belgisk mjölkchoklad.

En annan snacksnyhet under varumärket Coop är Corn snacks salt och Corn snacks Sourcream onion. De trekantiga majsnacksen som även innehåller ärtor, röda linser och svarta bönor kommer i påsar om 80 gram.

– Perfekta att äta direkt ur påsen eller tillsammans med ost eller dipp, säger Minna Björklund, chef Sortiment EVM på Coop Sverige.

Coop släpper även måltidsdrycker i butikerna under vecka 7. Skafferifavoriterna i förpackningar om två dl innefattar smakerna svarta vinbär, päron, melon/hallon, tropisk samt tranbär/äpple.

Under varumärket Xtra lanseras nu Choco Shells, spröda och goda flingor att ha i mjölk.

– Vi tror de blir uppskattade av båda små och stora, en familjefavorit helt klart, säger Minna Björklund.

Vecka 7 betyder även säljstart av Minimozzarrella under varumärket Coop. Den prisvärda produkten kommer i förpackningar om 235 gram.

Fakta Coop EVM

Urval av produkter som vunnit bäst i test 2023: Änglamark parmesan, Änglamark torkad mango, Coop Tacosås medium, Coop fetaost, Coop Havredryck till kaffet, Xtra julskinka

Minna Björklunds tre EVM-favoriter just nu:

1. Cheese flips, Coop

2. Hackad gurka, Coop

3. Kokosgrädde, Änglamark

För mediefrågor eller önskemål om fler produktbilder, kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se 

 • Coops matkreatör Sara Begner släpper kokbok med budgetrecept

  Coops matkreatör Sara Begner släpper kokbok med budgetrecept

  Nu kommer klassikern och Sveriges mest sålda kokbok i ny skrud. I juli släpps en ny utgåva av Vår kokbok på temat på allas läppar: ”budget”.
  Read more
 • Dags att nominera till Änglamarkspriset 2024

  Dags att nominera till Änglamarkspriset 2024

  Nu är det dags att nominera till Änglamarkspriset 2024. I hela 22 år har Coop och KF tillsammans med Änglamarksfamiljerna Alfredson, Danielsson och Taube stöttat unga eldsjälar som genom sin verksamhet bidrar till en mer hållbar och positiv framtid för sin egen och kommande generationer. Prissumman på 250 000 kronor ska bidra till att dessa hållbarhetsentreprenörer kan förverkliga sina idéer och mål.
  Read more