Coop satsar i Lenhovda

Coop-Kf Göta kommer att investera i Coop Konsum i Lenhovda genom en total upprustning av butiksytan som samtidigt blir något större. Kyl- och frysdiskar kommer att bytas ut till moderna och mer energisnåla. Både den inre och den yttre miljön kommer att få ett ordentligt lyft.

– Kf Götas Coopbutiker är moderna och välrustade och alltsedan fusionen med Lenhovdaföreningen för ett par år sedan har vi sett fram emot att kunna genomföra den här satsningen. Personalen i butiken har haft stort tålamod och har gjort ett fantastiskt jobb med små medel. Därför är det särskilt glädjande att äntligen komma igång med den här upprustningen, säger Kf Götas marknadschef Mats Nergård.

Arbetet startar inom kort och butiken kommer att ha öppet 7-22 alla dagar som vanligt
under ombyggnaden fram tills nypremiären under hösten.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Marknadschef Mats Nergård, tel 0470-315 45, mats.nergard@kfgota.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer