Coop satsar i Lenhovda

Coop-Kf Göta kommer att investera i Coop Konsum i Lenhovda genom en total upprustning av butiksytan som samtidigt blir något större. Kyl- och frysdiskar kommer att bytas ut till moderna och mer energisnåla. Både den inre och den yttre miljön kommer att få ett ordentligt lyft.

– Kf Götas Coopbutiker är moderna och välrustade och alltsedan fusionen med Lenhovdaföreningen för ett par år sedan har vi sett fram emot att kunna genomföra den här satsningen. Personalen i butiken har haft stort tålamod och har gjort ett fantastiskt jobb med små medel. Därför är det särskilt glädjande att äntligen komma igång med den här upprustningen, säger Kf Götas marknadschef Mats Nergård.

Arbetet startar inom kort och butiken kommer att ha öppet 7-22 alla dagar som vanligt
under ombyggnaden fram tills nypremiären under hösten.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Marknadschef Mats Nergård, tel 0470-315 45, mats.nergard@kfgota.se

 • Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Den 6:e oktober öppnar Coops nya butik i Hagastaden i Stockholm. Här kommer ny teknik möta lokalt mathantverk. Från det egna restaurangköket erbjuds härliga rätter att köpa hem eller äta på plats i bistron, tillsammans med en god dryck noga utvald av butikens sommelier.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik i centrala Kävlinge

  Coop öppnar ny butik i centrala Kävlinge

  Coop öppnar på torsdag den 24 september en helt ny butik i Kävlinge. Butiken får ett centralt läge i den nya stadsdelen Stationsstaden. Matglädje kommer att stå i fokus i den drygt 2 000 kvm stora butiken när den har premiär.
  Läs mer