Coop satsar i Lenhovda

Coop-Kf Göta kommer att investera i Coop Konsum i Lenhovda genom en total upprustning av butiksytan som samtidigt blir något större. Kyl- och frysdiskar kommer att bytas ut till moderna och mer energisnåla. Både den inre och den yttre miljön kommer att få ett ordentligt lyft.

– Kf Götas Coopbutiker är moderna och välrustade och alltsedan fusionen med Lenhovdaföreningen för ett par år sedan har vi sett fram emot att kunna genomföra den här satsningen. Personalen i butiken har haft stort tålamod och har gjort ett fantastiskt jobb med små medel. Därför är det särskilt glädjande att äntligen komma igång med den här upprustningen, säger Kf Götas marknadschef Mats Nergård.

Arbetet startar inom kort och butiken kommer att ha öppet 7-22 alla dagar som vanligt
under ombyggnaden fram tills nypremiären under hösten.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Marknadschef Mats Nergård, tel 0470-315 45, mats.nergard@kfgota.se

 • Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop Kristianstad Blekinge har tecknat avtal om etablering av Coops nya stormarknadskoncept, Stora Coop, längs Karlshamnsvägen i Ronneby. Coop Kristianstad Blekinge har under lång ti...
  Läs mer
 • Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Coop Värmland fortsätter med sin ombyggnadsturné genom nyöppningar på de 24:e och 25:e omställda butikerna i de nya formaten. Denna gång var turen kommen till Coop City i centrala Karlstad och till Coop Sysslebäck uppe i norra Värmland.
  Läs mer