Coop öppnar ny matbutik i köpcenter Baronen

Kf Göta kommer att öppna en ny modern matbutik i köpcenter Baronen på Kvarnholmen i Kalmar. Det blir en butik med stark profil på färskvaror med manuell försäljning av bl. a. delikatesser och färdigmat.

– Vår nya butik på Södra Långgatan har blivit en succé och nu får vi även denna möjlighet att öppna en betydligt större butik på Kvarnholmen och fylla det stora tomrum som uppstod när vi lämnade handelshuset Kvasten, säger Kf Götas VD Tord Rosenlund.

Coop öppnar sin butik under våren 2015 i Intersports nuvarande lokaler. Intersport kommer att flytta till annan lokal inom handelshuset redan under hösten 2014.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Marknadschef Mats Nergård, tel 0470-315 45, mats.nergard@kfgota.se

 • Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Den 6:e oktober öppnar Coops nya butik i Hagastaden i Stockholm. Här kommer ny teknik möta lokalt mathantverk. Från det egna restaurangköket erbjuds härliga rätter att köpa hem eller äta på plats i bistron, tillsammans med en god dryck noga utvald av butikens sommelier.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik i centrala Kävlinge

  Coop öppnar ny butik i centrala Kävlinge

  Coop öppnar på torsdag den 24 september en helt ny butik i Kävlinge. Butiken får ett centralt läge i den nya stadsdelen Stationsstaden. Matglädje kommer att stå i fokus i den drygt 2 000 kvm stora butiken när den har premiär.
  Läs mer