Coop öppnar ny matbutik i köpcenter Baronen

Kf Göta kommer att öppna en ny modern matbutik i köpcenter Baronen på Kvarnholmen i Kalmar. Det blir en butik med stark profil på färskvaror med manuell försäljning av bl. a. delikatesser och färdigmat.

– Vår nya butik på Södra Långgatan har blivit en succé och nu får vi även denna möjlighet att öppna en betydligt större butik på Kvarnholmen och fylla det stora tomrum som uppstod när vi lämnade handelshuset Kvasten, säger Kf Götas VD Tord Rosenlund.

Coop öppnar sin butik under våren 2015 i Intersports nuvarande lokaler. Intersport kommer att flytta till annan lokal inom handelshuset redan under hösten 2014.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Marknadschef Mats Nergård, tel 0470-315 45, mats.nergard@kfgota.se

 • Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop Kristianstad Blekinge har tecknat avtal om etablering av Coops nya stormarknadskoncept, Stora Coop, längs Karlshamnsvägen i Ronneby. Coop Kristianstad Blekinge har under lång ti...
  Läs mer
 • Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Coop Värmland fortsätter med sin ombyggnadsturné genom nyöppningar på de 24:e och 25:e omställda butikerna i de nya formaten. Denna gång var turen kommen till Coop City i centrala Karlstad och till Coop Sysslebäck uppe i norra Värmland.
  Läs mer