Coop öppnar ny butik på LimhamnBild: Kamikaze Arkitekter

Coop öppnar ny butik på Limhamn

Limhamns sjöstad får sin första livsmedelsbutik när Coop Butiker och Stormarknader öppnar ny butik i nya stadsdelen Limhamns Läge. Den nya butiken kommer att ha fokus på färskvaror och ett brett ekologiskt sortiment och beräknas slå upp portarna hösten 2019.

Bygget av Malmös första multihus, Bryggan, i stadsdelen Limhamns Läge är igång sen en tid tillbaka. På gatuplan av byggnaden kommer Coop att öppna en ny butik. Nya Coop Limhamns Läge kommer att bli en luftig och modern butik med en totalyta på ca 2 400 kvadratmeter. Matinspiration och hållbarhet kommer att vara två ledstjärnor i butikens erbjudande.

Det första kunden möts av när de kommer in i butiken är en stor frukt- och gröntavdelning och ett fokus på färskvaror kommer att vara tydlig genom hela butiken. Samtidigt kommer butikens manuella deli och butikskök att anpassa sortimentet efter de lokala kundernas önskemål.

Vi ser verkligen fram emot att snart öppna en ny modern butik på Limhamn. Butiken ska utstråla matglädje och blir en mötesplats för människor som uppskattar god mat och söker inspiration för vad de ska äta. Vi vill vara en central och livfull del av den nya stadsdelen som byggs upp på Limhamn, säger Martin Runquist, Försäljning och Driftchef Marknadsområde Syd, på Coop Butiker och Stormarknader.

Den nya butiken kommer att bli en del av den nya stadsdelen Limhamns Läge där kontor, bostäder och handel kommer att samsas alldeles vid havet. Förutom den nya Coop-butiken kommer multihuset Bryggan att rymma parkeringshus, bostäder, kontor, vårdcentral och en förskola med lekplats på taket. Multihuset Bryggan kommer att vara en miljöcertifierad byggnad och fastigheten utvecklas av NCC Property Development.

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13

För arbetssökande:
Om du är intresserad av att börja jobba i en av våra nya butiker kan du besöka https://www.coop.se/Globala-sidor/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ där alla nya och tillgängliga tjänster presenteras.

 • Rock- och bluesgala för MS ger pengar till forskning

  Rock- och bluesgala för MS ger pengar till forskning

  För tionde året i rad kommer eldsjälen, musikanten och Arvikabon Göte Persson att arrangera ytterligare en Rock- och bluesgala för de som drabbats av den mystiska sjukdomen MS – multipel skleros.  Konserten, som är ett samarrangemang mellan Olssons Brygga, Neuroförbundet och Coop Värmland, genomförs på Olssons Brygga lördag den 10 augusti med start cirka klockan 19 00.
  Läs mer
 • Niclas Johansson väljer att avsluta sin tjänst i sommar

  Niclas Johansson, vd i Coop Oskarshamn, har på eget initiativ bestämt sig för att lämna sin tjänst i samband med semestern i sommar. Han har ännu inte bestämt vad han ska göra istället.
  Läs mer