Coop öppnar ny butik på Flygaregatan i Halmstad

Coop öppnar ny butik på Flygaregatan i Halmstad

Coop Butiker & Stormarknader öppnar på torsdag den 18 februari en helt ny butik i Halmstad. Butiken Coop Flygaregatan får ett toppläge vid den nya stadsdelen Västra Förstaden i Halmstad och kommer, förutom ett attraktivt sortiment, ha ett stort fokus på färskvaror, matglädje och pris.

Matglädje och pris kommer att stå i fokus i den 900 kvadratmeter stora butiken som får ett centralt läge på Flygaregatan i den nyetablerade stadsdelen Västra Förstaden i Halmstad. Butiken har en total yta på ca 1330 kvadratmeter och en säljyta på ca 900 kvadratmeter.

– Med den nya butiken ökar vi Coops närvaro i Halmstad och får en möjlighet att möta våra kunder och medlemmar i den nya stadsdelen Västra Förstaden, endast fem minuter från stadskärnan. Vårt mål är att skapa matglädje i en inbjudande butik med ett brett sortiment och med ett brett utbud av färskvaror, säger Tommy Persson, butikschef på Coop Flygaregatan.

Butiken är den 150:e och sista omställningen av tidigare Netto-butiker som Coop genomför. Butiken slår upp portarna kl 11.00 torsdag 18 februari. Adressen är Flygaregatan 12, Halmstad.

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13

 • Coop etablerar ny butik i Svedala under 2022

  Coop etablerar ny butik i Svedala under 2022

  Coop Butiker och Stormarknader (CBS) kommer att etablera en ny Stora Coop i Svedala i Skåne. Byggstarten är planerad till hösten 2021 med målsättningen att inviga butiken under andra halvan av 2022.
  Läs mer
 • Coop Butiker & Stormarknader pilottestar externa Hämtaskåp

  Coop Butiker & Stormarknader (CBS), som driver drygt 320 butiker i Sverige, inleder nu ett pilotprojekt kring externa Hämtaskåp i Upplands Väsby. Piloten genomförs i samarbete med OKQ8 på deras servicestation vid Glädjens trafikplats norr om Stockholm. Uppstart sker i november.
  Läs mer