Coop öppnar ny butik i Upplands Väsby

Coop öppnar ny butik i Upplands Väsby

Under året öppnar Coop Butiker & Stormarknader (CBS) en ny butik i Upplands Väsby norr om Stockholm. Nyetableringen, som heter Coop Bredden, kommer täcka ett behov hos kunderna där Coop kommer att erbjuda bra mat till ett bra pris.

Med den nya butiken, Coop Bredden, i Väsby vill Coop erbjuda kunderna en smidig och prisvärd shoppingupplevelse.

Satsningen med nyetableringen av Coop Bredden i Väsby handlar om att vi vill kunna erbjuda Väsbyborna bra mat till ett bra pris. Öppningen kommer att ske senare i år och förutom bra priser kommer vi även att fokusera på en smart hämtalösning, säger Linus Gusfors, distriktschef för Coop Butiker & Stormarknader.

Den nya butiken väntas slå upp portarna senare i år.

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se 

 • Coop Butiker & Stormarknader pilottestar externa Hämtaskåp

  Coop Butiker & Stormarknader (CBS), som driver drygt 320 butiker i Sverige, inleder nu ett pilotprojekt kring externa Hämtaskåp i Upplands Väsby. Piloten genomförs i samarbete med OKQ8 på deras servicestation vid Glädjens trafikplats norr om Stockholm. Uppstart sker i november.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik i centrala Bålsta

  Coop öppnar ny butik i centrala Bålsta

  Coop öppnar i dag den 29 oktober en ny butik i Bålsta. Butiken får ett centralt läge i direkt anslutning till Bålsta centrum. Färskvaror, snabba måltider och matglädje kommer att stå...
  Läs mer