Coop öppnar ny butik i Upplands Väsby

Coop öppnar ny butik i Upplands Väsby

Under året öppnar Coop Butiker & Stormarknader (CBS) en ny butik i Upplands Väsby norr om Stockholm. Nyetableringen, som heter Coop Bredden, kommer täcka ett behov hos kunderna där Coop kommer att erbjuda bra mat till ett bra pris.

Med den nya butiken, Coop Bredden, i Väsby vill Coop erbjuda kunderna en smidig och prisvärd shoppingupplevelse.

Satsningen med nyetableringen av Coop Bredden i Väsby handlar om att vi vill kunna erbjuda Väsbyborna bra mat till ett bra pris. Öppningen kommer att ske senare i år och förutom bra priser kommer vi även att fokusera på en smart hämtalösning, säger Linus Gusfors, distriktschef för Coop Butiker & Stormarknader.

Den nya butiken väntas slå upp portarna senare i år.

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se 

 • Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

  Coop Syd kommer att etablera en ny Stora Coop i Svedala i Skåne. Bygget pågår för fullt med målsättningen att inviga butiken under första halvan av 2023.  Coop Syd AB har tecknat ett tioå...
  Läs mer
 • Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Premiär för Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik

  Nya Coop Mini i Täby Park är Stockholms första dygnet-runt-öppna och helt obemannade livsmedelsbutik. Med hjälp av Coops mobilapp Scan & Pay låser kunden själv upp butiken, scannar sina varor, betalar och går ut. Butiken innehåller flera hundra torra, kylda och frysta varor och tycker man att något saknas, beställs det enkelt online på coop.se och hämtas i skåpet utanför butiken.
  Läs mer