Coop öppnar ny butik i Öjersjö utanför Göteborg

Coop öppnar ny butik i Öjersjö utanför Göteborg

Den 28 oktober öppnar Coop upp dörrarna till sin nybyggda butik i Öjersjö. En närbutik med ett sortiment som andas matglädje och inspiration utlovas kunderna.

– Äntligen står vi här, det känns underbart. Våra kunder och medlemmar kan räkna med en butik fylld av matglädje och inspiration – med ett brett sortiment av ost, chark och färdigmat, säger Lena Filhage, Regionchef på Coop Väst som drivit projektet i nära samarbete med butikschef och personal.

Hos Coop Öjersjö möts kunderna av färsk frukt och grönt varje dag att frossa i samt doften av butiksbakat bröd. Butiken har även en avdelning för grillat samt ett flertal andra goda måltidsalternativ som färdiga mackor, baguetter och matlådor att värma.

Premiärdagen till ära inbjudes kunder att fira invigningen tillsammans. Klockan 11:00 klipps det klassiska bandet, och därefter bjuds det på kaffe och tårta. Butikschef Mikael Otterdahl med personal står reda att hälsa alla kunder och medlemmar varmt välkomna till sin nya och moderna butik. Dessutom finns maskoten Django i butiken under helgen och fler överraskningar utlovas.

Coop-butiken i Öjersjö har varit efterlängtad och omtalad i många år och nu är det alltså äntligen dags att öppna! Totalt har nu Coop Väst 173 butiker i sin förening.

– Butiken i Öjersjö har varit planerad i många år och därför känns det extra roligt att få öppna denna butik säger Peter Nordman, Försäljning- & Driftchef i Coop Väst.

För frågor eller besök under öppningsdagen vänligen kontakta Coops pressjour på media@coop.se

 • Coop Sverige AB ställer om organisationen för att öka medlemsnyttan

  Coop Sverige AB ställer om organisationen för att öka medlemsnyttan

  Coop Sverige AB gör nu en omställning av organisationen för att öka konkurrenskraften och kunna ge bättre priser och erbjudanden till Coop i Sveriges över 3,9 miljoner medlemmar. Förändringen innebär en neddragning på cirka 100 tjänster vid kontoret i Solna som tillsammans med andra åtgärder ger en kostnadsminskning om drygt 300 miljoner kronor.
  Read more
 • Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Matpriskollen: Coop Online har billigaste matkassen i Stockholm

  Coop har den billigaste hemlevererade matkassen online av alla dagligvaruaktörerbåde i Stockholm och Malmö, enligt en ny undersökning från Matpriskollen. Matkassen från Stora Coop i Stockholm är billigast och kostar 2 310 kr där den dyraste kostar 2 811 kronor, enligt Matpriskollens undersökning. I undersökningen är Coops medlemsbonus, som kan ge nästan 7,5 procent i rabatt när man storhandlar för 10 000 kr/månad, inräknad.
  Read more