Coop öppnar ny butik i Öjersjö utanför Göteborg

Coop öppnar ny butik i Öjersjö utanför Göteborg

Den 28 oktober öppnar Coop upp dörrarna till sin nybyggda butik i Öjersjö. En närbutik med ett sortiment som andas matglädje och inspiration utlovas kunderna.

– Äntligen står vi här, det känns underbart. Våra kunder och medlemmar kan räkna med en butik fylld av matglädje och inspiration – med ett brett sortiment av ost, chark och färdigmat, säger Lena Filhage, Regionchef på Coop Väst som drivit projektet i nära samarbete med butikschef och personal.

Hos Coop Öjersjö möts kunderna av färsk frukt och grönt varje dag att frossa i samt doften av butiksbakat bröd. Butiken har även en avdelning för grillat samt ett flertal andra goda måltidsalternativ som färdiga mackor, baguetter och matlådor att värma.

Premiärdagen till ära inbjudes kunder att fira invigningen tillsammans. Klockan 11:00 klipps det klassiska bandet, och därefter bjuds det på kaffe och tårta. Butikschef Mikael Otterdahl med personal står reda att hälsa alla kunder och medlemmar varmt välkomna till sin nya och moderna butik. Dessutom finns maskoten Django i butiken under helgen och fler överraskningar utlovas.

Coop-butiken i Öjersjö har varit efterlängtad och omtalad i många år och nu är det alltså äntligen dags att öppna! Totalt har nu Coop Väst 173 butiker i sin förening.

– Butiken i Öjersjö har varit planerad i många år och därför känns det extra roligt att få öppna denna butik säger Peter Nordman, Försäljning- & Driftchef i Coop Väst.

För frågor eller besök under öppningsdagen vänligen kontakta Coops pressjour på media@coop.se

 • Träffa Coop i Almedalen

  Träffa Coop i Almedalen

  I nästa vecka startar Almedalen 2024. Coop kommer vara i Visby för att delta i debatter, möten och samtal. Några av de ämnen som vi kommer att diskutera är stärkt krisberedskap, vägen mot en mer hållbar livsmedelskedja samt hur vi kan säkra en robust livsmedelsförsörjning med levande butiker i hela landet.  
  Read more
 • Miljöpris till Coops satsning på fossilfria transporter

  Miljöpris till Coops satsning på fossilfria transporter

  Eskilstuna kommun delar årligen ut ett miljöpris för att uppmuntra till insatser som långsiktigt främjar miljön i kommunen. Årets miljöpris tilldelas Coop för dess nya varuterminal som ligger i Eskilstuna och Coops satsningar på transporter på tåg. Priset delades ut i samband med Världsmiljödagen.   
  Read more