Coop öppnar ny butik i centrala Bålsta

Coop öppnar ny butik i centrala Bålsta

Coop öppnar i dag den 29 oktober en ny butik i Bålsta. Butiken får ett centralt läge i direkt anslutning till Bålsta centrum. Färskvaror, snabba måltider och matglädje kommer att stå i fokus i den drygt 1 300 kvm stora butiken när den har premiär.

Coops nya butik blir en viktig del i Bålsta Centrum där kunder och medlemmar både ska kunna göra sina veckoinköp, eller genomföra snabbare besök för att handla färdiga luncher.

– Vi ser verkligen fram emot att få öppna en ny modern butik i Bålsta. Vi kommer att finnas i direkt anslutning till Bålsta Centrum och vår förhoppning är att skapa en mötesplats för Bålstaborna som inspirerar till matglädje, säger Jörgen Svahn, butikschef på Coop Bålsta.

Butiken kommer att få en totalyta på cirka 1 800 kvm och en säljyta på drygt 1 300 kvm. Butikens fokus kommer vara att erbjuda frysta och färska varor för veckans alla måltider. Kunder och medlemmar kommer även att kunna handla bra ekologiska och vegetariska varor samt ett utbud av närproducerad mat från lokala leverantörer.

Butiken kommer att erbjuda varor inom segmenten lågpris, mellan och premium och det kommer att finnas både traditionell kassa och självutcheckning.

– Vi kommer senare i höst även att implementera en hämta-lösning för de som vill handla online och hämta sina varor färdigpackat, detta för att erbjuda kunderna fler sätt att handla på som passar dem, säger Jörgen Svahn.

 • Coop Butiker & Stormarknader pilottestar externa Hämtaskåp

  Coop Butiker & Stormarknader (CBS), som driver drygt 320 butiker i Sverige, inleder nu ett pilotprojekt kring externa Hämtaskåp i Upplands Väsby. Piloten genomförs i samarbete med OKQ8 på deras servicestation vid Glädjens trafikplats norr om Stockholm. Uppstart sker i november.
  Läs mer
 • Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Den 6:e oktober öppnar Coops nya butik i Hagastaden i Stockholm. Här kommer ny teknik möta lokalt mathantverk. Från det egna restaurangköket erbjuds härliga rätter att köpa hem eller äta på plats i bistron, tillsammans med en god dryck noga utvald av butikens sommelier.
  Läs mer