Coop öppnar ny butik i Bålsta

Coop öppnar ny butik i Bålsta

Hösten 2020 planerar Coop Butiker och Stormarknader att öppna en ny modern butik i Bålsta. Den nya butiken är en viktig del av utbyggnaden och förnyelsen av Bålsta Centrum, där den nya butiken blir ett nav för de som söker matinspiration eller ett fräscht mellanmål på språng. 

Coops nya butik blir en viktig del i den fortsatta utvecklingen av Bålsta Centrum och får ett centralt läge med ett stenkast ifrån buss-, pendeltågsstation och med bostäder tätt inpå. Den nya luftiga och moderna butiken kommer att ha ett stort utbud av mat som man kan äta på språng samtidigt som sortimentet kommer att vara anpassat efter den lokala kundens önskemål.

Det första kunden möts av när de kommer in i butiken är en stor frukt- och gröntavdelning och fokus på färskvaror kommer att vara tydlig genom hela butiken. Samtidigt kommer matinspiration och hållbarhet att vara två centrala beståndsdelar i butikens erbjudande.

Vår nya butik med ett stort fokus på färskvaror, matinspiration och hållbarhet ligger helt rätt i tiden. Med butiken i Bålsta Centrum vill vi skapa en mötesplats för människor som uppskattar god mat till bra priser och söker inspiration för vad de ska äta varje dag. Det är ett toppläge för en matbutik med liv och rörelse runt butiken, säger Linus Gusfors, distriktschef i Stockholm för Coop Butiker och Stormarknader.

Bålsta Centrum är en stadsdel som utvecklas av Grosvenor Europe med en vision om att skapa en levande stadskärna för boende och de som besöker området.

Vi arbetar efter visionen att omvandla och utveckla Bålsta Centrum och stärka positionen som Bålstas naturliga och levande stadskärna. En viktig del i detta arbete är ett starkt utbud av dagligvaror. Därför känns det fantastiskt att Coop öppnar en helt ny högkvalitativ butik i Bålsta Centrum. Det innebär att vi under året får en ny större Systembolagsbutik på plats, ett uppdaterat och utökat restaurangutbud, en ny butik för Lindex och nu även kan addera ett uppdaterat och högkvalitativt dagligvaruutbud”, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor Europe.

För arbetssökande:
Om du är intresserad av att börja jobba i en av våra nya butiker kan du besöka https://www.coop.se/Globala-sidor/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ där alla nya och tillgängliga tjänster presenteras.