Coop öppnar en butik utöver det vanliga i Hagastaden

Coop öppnar en butik utöver det vanliga i Hagastaden

Våren 2020 kommer Coop att öppna en matbutik utöver det vanliga i Einar Mattssons fastighet Nova Park i framväxande Hagastaden i Stockholm. I den helt nybyggda lokalen som bjuder på både en otrolig takhöjd och generösa ljusinsläpp via stora fönster etableras en butik som kommer erbjuda både ett brett sortiment av  färskvaror och mat som kan ätas både i butiken och på språng.

– I butiken kommer vi ha stort fokus på färskvaror och matglädje. Det blir också en butik där vi vill vara först ut med många av de nyheter vi nu planerar inom Coop för att tillgodose både dagens och framtidens kunder, säger Linus Gusfors, distriktschef i Stockholm för Coop Butiker & Stormarknader.

Den nya butiken får en yta på 2400 kvadratmeter och kommer att bli en del av Analysen/Nova Park i som uppförs av Einar Mattsson i den nya stadsdelen Hagastaden. Förutom Coop-butiken kommer kvarteret att innehålla ca 125 hyresrätter, 130 bostadsrätter och ytterligare tre mindre lokaler.

– Etableringen i Nova Park ger Coop en strategisk placering mitt i Hagastaden, en stadsdel som blir både bostads- och kontorstätt. Vi får Stockholms bästa matshoppingupplevelse i huset, ett riktigt bra tillskott till hela området, säger Sara Engström, uthyrningsansvarig på Einar Mattsson.

Hagastaden kommer totalt att få 6 000 nya bostäder, en av de största parksatsningarna någonsin med Norra Stationsparken, samt 50 000 nya arbetsplatser. Einar Mattssons projekt Nova Park står klart sommaren 2019 och Coops nya butik förväntas öppna under våren 2020.

För mer information kontakta:
Coops presstjänst: 010-743 13 13

Ewelina Holm, kommunikationschef Einar Mattsson: 076-542 67 20 eller Ewelina.holm@einarmattsson.se

Sara Engström, uthyrningsansvarig Einar Mattsson: 08-586 267 77 eller Sara.engstrom@einarmattsson.se

 

För arbetssökande:
Om du är intresserad av att börja jobba i en av våra nya butiker kan du besöka https://www.coop.se/Globala-sidor/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ där alla nya och tillgängliga tjänster presenteras.