Coop öppnar en ny butik i Atollen i Jönköping

Coop/Kf Göta kommer under våren 2015 att etablera en ny fullsorterad matbutik i Atollen i Jönköping. Det blir en butik med stark färskvaruprofil, generösa öppettider och ett stort utbud av bl.a. delikatesser som kommer att säljas i betjäningsdisk.

Fastighetsbolaget Corallen har tillsammans med övriga aktörer utvecklat Atollen till en spännande och levande del av Jönköping med bostäder, butiker, restauranger och många arbetsplatser. Parkeringstillgängligheten gör det lätt att handla snabbt och bekvämt.

– Det känns riktigt bra att vi på Coop nu kan erbjuda ytterligare en förstklassig matbutik till alla de människor som bor och verkar i centrala Jönköping. Vi är stärkta av framgångarna från föreningens övriga butiker i området och ser nu med stor tillförsikt fram emot den här etableringen, säger Kf Götas Vd Tord Rosenlund.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Fastighetschef Mattias Strömberg, tel 0470-315 40, mattias.stromberg@kfgota.se
Områdeschef Dennis Andersson, tel 0470-315 22, dennis.andersson@kfgota.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer