Coop öppnar en ny butik i Atollen i Jönköping

Coop/Kf Göta kommer under våren 2015 att etablera en ny fullsorterad matbutik i Atollen i Jönköping. Det blir en butik med stark färskvaruprofil, generösa öppettider och ett stort utbud av bl.a. delikatesser som kommer att säljas i betjäningsdisk.

Fastighetsbolaget Corallen har tillsammans med övriga aktörer utvecklat Atollen till en spännande och levande del av Jönköping med bostäder, butiker, restauranger och många arbetsplatser. Parkeringstillgängligheten gör det lätt att handla snabbt och bekvämt.

– Det känns riktigt bra att vi på Coop nu kan erbjuda ytterligare en förstklassig matbutik till alla de människor som bor och verkar i centrala Jönköping. Vi är stärkta av framgångarna från föreningens övriga butiker i området och ser nu med stor tillförsikt fram emot den här etableringen, säger Kf Götas Vd Tord Rosenlund.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Fastighetschef Mattias Strömberg, tel 0470-315 40, mattias.stromberg@kfgota.se
Områdeschef Dennis Andersson, tel 0470-315 22, dennis.andersson@kfgota.se

 • Coop Värmland tar över fyra Nettobutiker

  Sedan tidigare har Coop Vardagshandel, som driver landets Nettobutiker, meddelat att butikerna pausas från den sista juni. Efter förhandlingar mellan Coop Värmland och Coop Butiker oc...
  Läs mer
 • Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Coop Butiker & Stormarknader är ett av de offensivaste företagen inom svensk handel när det gäller att etablera nya butiker. Med hjälp av smart geodata från Prospect Mapping kommer etableringsbesluten nu att gå ännu snabbare samtidigt som de befintliga butikerna kommer kunna skräddarsy sina erbjudanden utifrån varje lokal marknad.
  Läs mer