Coop öppnar en ny butik i Atollen i Jönköping

Coop/Kf Göta kommer under våren 2015 att etablera en ny fullsorterad matbutik i Atollen i Jönköping. Det blir en butik med stark färskvaruprofil, generösa öppettider och ett stort utbud av bl.a. delikatesser som kommer att säljas i betjäningsdisk.

Fastighetsbolaget Corallen har tillsammans med övriga aktörer utvecklat Atollen till en spännande och levande del av Jönköping med bostäder, butiker, restauranger och många arbetsplatser. Parkeringstillgängligheten gör det lätt att handla snabbt och bekvämt.

– Det känns riktigt bra att vi på Coop nu kan erbjuda ytterligare en förstklassig matbutik till alla de människor som bor och verkar i centrala Jönköping. Vi är stärkta av framgångarna från föreningens övriga butiker i området och ser nu med stor tillförsikt fram emot den här etableringen, säger Kf Götas Vd Tord Rosenlund.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Fastighetschef Mattias Strömberg, tel 0470-315 40, mattias.stromberg@kfgota.se
Områdeschef Dennis Andersson, tel 0470-315 22, dennis.andersson@kfgota.se

 • Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Nu öppnar Coop Hagastaden – Stockholms mest innovativa matbutik

  Den 6:e oktober öppnar Coops nya butik i Hagastaden i Stockholm. Här kommer ny teknik möta lokalt mathantverk. Från det egna restaurangköket erbjuds härliga rätter att köpa hem eller äta på plats i bistron, tillsammans med en god dryck noga utvald av butikens sommelier.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik i centrala Kävlinge

  Coop öppnar ny butik i centrala Kävlinge

  Coop öppnar på torsdag den 24 september en helt ny butik i Kävlinge. Butiken får ett centralt läge i den nya stadsdelen Stationsstaden. Matglädje kommer att stå i fokus i den drygt 2 000 kvm stora butiken när den har premiär.
  Läs mer