Coop öppnar en helt ny butik i Vaggeryd

Coop kommer att etablera en helt ny modern matbutik i centrala Vaggeryd. Det blir en butik med stark profil på färskvaror och med generösa öppettider.

Byggnaden som idag inrymmer Coop Konsum butiken kommer att rivas för att ge plats åt ett helt nytt kvarter med lägenheter, butiker och parkeringsplatser. Byggtiden beräknas till ca ett år från det att den nuvarande butiken stänger i slutet av januari 2014.

-Det känns fantastiskt att vi med den här lösningen tillsammans med PHL Fastigheter och Vaggeryds kommun, snart kan erbjuda en toppmodern Coop-butik till våra trogna ägare och kunder i Vaggeryd, säger Kf Götas Vd Tord Rosenlund.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, tel 0470-315 21, tord.rosenlund@kfgota.se
Marknadschef Mats Nergård, tel 0470-315 45, mats.nergard@kfgota.se

 • Coop öppnar ny butik på Flygaregatan i Halmstad

  Coop öppnar ny butik på Flygaregatan i Halmstad

  Coop Butiker & Stormarknader öppnar på torsdag den 18 februari en helt ny butik i Halmstad. Butiken Coop Flygaregatan får ett toppläge vid den nya stadsdelen Västra Förstaden i Hal...
  Läs mer
 • Coop Butiker & Stormarknader pilottestar externa Hämtaskåp

  Coop Butiker & Stormarknader (CBS), som driver drygt 320 butiker i Sverige, inleder nu ett pilotprojekt kring externa Hämtaskåp i Upplands Väsby. Piloten genomförs i samarbete med OKQ8 på deras servicestation vid Glädjens trafikplats norr om Stockholm. Uppstart sker i november.
  Läs mer