Coop Nord ger matglädje till Hjältarnas Hus

Coop Nord ger matglädje till Hjältarnas Hus

Hjältarnas hus är ett tillfälligt hem för barnfamiljer från hela Norrland där ett barn har drabbats av långvarig sjukdom. Coop Nords vd Thomas Johansson besökte idag Hjältarnas hus för att överlämna en gåva.

– ”Familjerna som bor på Hjältarnas Hus kommer från de orter där våra Coop-butiker ligger. Vi är normalt en del i deras vardag och vi vill visa att vi tänker på dem”, säger Thomas Johansson vd Coop Nord.

Coop Nord skänker 150 000 kronor i presentkort till Hjältarnas Hus. Gåvan kommer att användas till färsk frukt, frukost till nyanlända familjer, fredagsmys och bakning under tre år.

– ” Vi sponsrar ofta idrottsföreningar, här bidrar vi på ett annat sätt till hälsa. Matglädje gör livet godare i Hjältarnas Hus. Där kan vi på Coop hjälpa till. Tillsammans blir vi bättre!”

Ytterligare information:
Elin Bäckman, kommunikationschef Coop Nord, 070-389 01 72, elin.backman@coopnord.se

Se gärna:

www.coopnord.se

www.hjaltarnashus.se

Bild: Thomas Johansson, vd Coop Nord överräcker presentchecken till Carola Lestander, Hjältarnas hus

 • Ola Andersson ska vässa Stora Coop på CBS

  Ola Andersson ska vässa Stora Coop på CBS

  Coop Butiker & Stormarknader knyter till sig Ola Andersson som får uppdraget att utveckla Stora Coops erbjudande inom pris, sortiment och butiksupplevelse. Tidigare i höstas beslutade C...
  Läs mer
 • Coop Värmlands hållbaraste medlem bor i Torsby

  Coop Värmlands hållbaraste medlem bor i Torsby

  Brynja Gudmundsdottir med familj fick på tisdagskvällen ta emot ett diplom och en kasse med hållbara varor av Coop Torsbys butikschef Hans-Olof Mårtensson och Coop Värmlands VD Tomas Sjölander. Anledningen till överlämnandet är att Brynja, Erik, Simon och Sara handlar så mycket hållbara varor att familjen utsetts till Coop Värmlands hållbaraste medlemmar.
  Läs mer