Coop Nord ger matglädje till Hjältarnas Hus

Coop Nord ger matglädje till Hjältarnas Hus

Hjältarnas hus är ett tillfälligt hem för barnfamiljer från hela Norrland där ett barn har drabbats av långvarig sjukdom. Coop Nords vd Thomas Johansson besökte idag Hjältarnas hus för att överlämna en gåva.

– ”Familjerna som bor på Hjältarnas Hus kommer från de orter där våra Coop-butiker ligger. Vi är normalt en del i deras vardag och vi vill visa att vi tänker på dem”, säger Thomas Johansson vd Coop Nord.

Coop Nord skänker 150 000 kronor i presentkort till Hjältarnas Hus. Gåvan kommer att användas till färsk frukt, frukost till nyanlända familjer, fredagsmys och bakning under tre år.

– ” Vi sponsrar ofta idrottsföreningar, här bidrar vi på ett annat sätt till hälsa. Matglädje gör livet godare i Hjältarnas Hus. Där kan vi på Coop hjälpa till. Tillsammans blir vi bättre!”

Ytterligare information:
Elin Bäckman, kommunikationschef Coop Nord, 070-389 01 72, elin.backman@coopnord.se

Se gärna:

www.coopnord.se

www.hjaltarnashus.se

Bild: Thomas Johansson, vd Coop Nord överräcker presentchecken till Carola Lestander, Hjältarnas hus

 • Coop öppnar ny butik i Haninge

  Coop öppnar ny butik i Haninge

  Våren 2019 planerar Coop Butiker och Stormarknader att öppna en ny modern butik ett stenkast från Haninge Centrum. Den nya butiken är en del av ett större stadsutvecklingsprojekt som sker i Haninge med bland annat 600 nya bostäder tätt intill kollektivtrafiken, där den nya butiken blir ett nav för de som söker matinspiration eller ett fräscht mellanmål på språng.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik på Limhamn

  Coop öppnar ny butik på Limhamn

  Limhamns sjöstad får sin första livsmedelsbutik när Coop Butiker och Stormarknader öppnar ny butik i nya stadsdelen Limhamns Läge. Den nya butiken kommer att ha fokus på färskvaror och ett brett ekologiskt sortiment och beräknas slå upp portarna hösten 2019.
  Läs mer