Coop Mersmak utsedd till årets kundtidning

Coop Mersmak har tilldelats Guldbladet för årets kundtidning i kategorin Konsument.

Juryns motivering löd:

”Det här är en tidning som inte bara dimper ner i brevlådan hos vem som helst av företagets kunder. Man måste prestera för att få den. Och det ligger i linje med företagets målsättning för tidningen – att stärka kundlojaliteten. Av de utvalda är det en stor andel som läser den och dessutom låter den påverka inköpsbesluten. Tidningens styrka är tipsen om vad kunden kan göra med varorna när man kommit hem. Det här är en vällagad tidning med smak för det goda, anrättad med värme och baserad på fräscha ingredienser.”

Coop Mersmak har en upplaga om 1 miljon exemplar och kommer ut 11 gånger om året. Chefredaktör är Ann-Kristin Larsson. Uppdragsgivare är MedMera Bank AB, ett bolag inom KFs dagligvarugrupp. Uppdragspublicist är Åkesson & Curry.

Guldbladet delas ut av branschorganisationen Sveriges Uppdragspublicister. Årets upplaga av tävlingen var den tionde i ordningen.

För ytterligare information: Ann-Kristin Larsson, chefredaktör för Coop Mersmak, tel. 08-743 50 25 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

  • Coop återkallar 6-pack Änglamark ägg

    Coop återkallar 6-pack Änglamark ägg

    Coop återkallar 6-pack Änglamark ägg med bäst före-datum 2025-11-02. Anledningen till återkallelsen är att varan kan innehålla salmonella. Leverantören av äggen har vid en rutinkontroll upptäckt salmonella i ett stall. Inga ägg har bekräftats med smitta, men som försiktighetsåtgärd så återkallas nu ägg från aktuell producent. Den återkallade produkten har i begränsad omfattning sålts i flera butiker.
    Read more
  • Coop bygger ut i Karlsborg – nytt centrum ger ökad kundtillströmning

    Coop bygger ut i Karlsborg – nytt centrum ger ökad kundtillströmning

    Måndag 20 oktober tas första spadtaget för ett nytt centrum i norra Karlsborg då Skaraborgs attraktivaste torg utökas med 80 lägenheter i ett samarbete mellan Coop Väst, Skaraborgs kommun, KBB fastigheter och Wennergrens. 
    Read more