Coop lanserar Vår Middag

Från och med i dag erbjuder Coop sina kunder att abonnera på matkassen Vår Middag för 2, 4 eller 6 personer.

– Näthandel med mat är i kraftig tillväxt och våra medlemmar efterfrågar detta i allt högre utsträckning, säger Jonny Olsson, vd i Coop Butiker och Stormarknader.

Till att börja med kommer kunderna att beställa Vår Middag via Coops nätbutik Mataffären.se och få hemleverans i Stockholm, Uppsala, Bålsta, Enköping, Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Södertälje.

– Vi rullar också ut en pilotlösning där kunderna kan beställa Vår Middag för avhämtning i tolv Coop-butiker i Stockholm, säger Jonny Olsson.

Vår Middag innehåller recept och ingredienser för fyra dagar och kunderna väljer själv om de vill köpa vid ett enskilt tillfälle eller på abonnemang. Det är likaså flexibelt om man vill beställa för 2, 4 eller 6 personer.

Vår Middag innehåller inspirerande recept på välbalanserade rätter som alla kan tillaga snabbt och enkelt. Recepten är framtagna av Coops matinspiratör Sara Begner.

Vår middag finns även att beställa som ekologiskt och laktosfritt alternativ

Vår middag kan beställas på www.mataffären.se eller www.vårmiddag.se

För ytterligare information: Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

  • Lägre är det nya ordinarie – Coop Mitt sänker priset på 3000 varor

    Lägre är det nya ordinarie – Coop Mitt sänker priset på 3000 varor

    Det ska löna sig att handla hos Coop, vecka ut och vecka in. Nu sänks ordinarie pris på 3000 varor i ett flertal av Coop Mitts Stora Coop-butiker.
    Read more
  • Coop återkallar 6-pack Änglamark ägg

    Coop återkallar 6-pack Änglamark ägg

    Coop återkallar 6-pack Änglamark ägg med bäst före-datum 2025-11-02. Anledningen till återkallelsen är att varan kan innehålla salmonella. Leverantören av äggen har vid en rutinkontroll upptäckt salmonella i ett stall. Inga ägg har bekräftats med smitta, men som försiktighetsåtgärd så återkallas nu ägg från aktuell producent. Den återkallade produkten har i begränsad omfattning sålts i flera butiker.
    Read more