Coop lanserar nytt shop-in-shop koncept med Happy Tokyo

Coop lanserar nytt shop-in-shop koncept med Happy Tokyo

Coop lanserar ett helt nytt shop-in-shop koncept med mat från det asiatiska köket där Coops kunder och medlemmar kommer erbjudas flera matkoncept i ett. Satsningen genomförs i samarbete med matkonceptutvecklaren Happy Tokyo och först ut att erbjuda konceptet är Stora Coop Arninge.

Coop öppnar ett nytt shop-in-shop koncept i Stora Coop Arninge tillsammans med den nystartade matkonceptutvecklaren Happy Tokyo. Förutom Stora Coop Arninge kommer konceptet att lanseras i fem andra Coop-butiker under hösten. På sikt är ambitionen att konceptet ska rullas ut i ännu fler Coop-butiker.

Att skapa en mångfald av måltidserbjudanden i butik är en tydlig strategisk målsättning vi har som kommer att utvecklas ännu mer framöver, säger Sirkku Erlandsson, affärschef för färska varor på Coop Sverige.

Coop är först i ut Sverige att samarbeta med Happy Tokyo som erbjuder enkla och utsökta rätter och låter besökarna utforska det asiatiska köket i en spännande miljö.

Vi har flera nya färska matkoncept på gång och vi är glada att presentera Happy Tokyo som första handelskedjan i Sverige. Det intressanta med Happy Tokyo är att de kan erbjuda ett bredare sortiment än traditionella sushi-corners vilket gör att vi på sikt kan skala upp efter kundflöde och plats, säger Staffan Fri som drivit konceptet inom Coop Sverige Inköp & Kategori.

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se 

 • Charlotta Szczepanowski tillträder som arbetande styrelseordförande i Vi-skogen

  Charlotta Szczepanowski tillträder som arbetande styrelseordförande i Vi-skogen

  Coop Sveriges chef för Hållbarhet & Kvalitet, Charlotta Szczepanowski, lämnar sin roll på Coop för att bli arbetade styrelseordförande för biståndsorganisationen Vi-skogen och går samtidigt över till KF för att arbeta med strategisk kooperativ utveckling. Per Magnusson, idag chef Strategi & Verksamhetsutveckling på Coop Sverige, går parallellt med det uppdraget in som tillförordnad chef för Hållbarhet & Kvalitet.   
  Läs mer
 • Träffa Coop och KF i Almedalen

  Träffa Coop och KF i Almedalen

  På söndag börjar Almedalen 2022. Coop och KF finns på plats för att diskutera och debattera vägen framåt mot en mer hållbar livsmedelskedja och en robust livsmedelsförsörjning. Vi ser fr...
  Läs mer