Coop lanserar medlemserbjudande för lägre elpris

Coop lanserar medlemserbjudande för lägre elpris

Coop ingår partnerskap med Fortum för att kunna erbjuda sina medlemmar ett mer förmånligt elavtal. Samarbetet ger Coops medlemmar lägre elpris och möjlighet att tjäna poäng på sin elanvändning. Poäng som sedan kan växlas till värdecheckar hos Coop.

Elpriset är nu på nivåer som vi inte tidigare har haft i Sverige. Samtidigt driver inflationen upp även andra kostnader för hushållen. Vi tror att våra medlemmar kommer att uppskatta det här erbjudandet som gör att de direkt kan sänka sina kostnader för elen, och samtidigt tjäna poäng som kan användas för andra rabatter, säger Anton Nyman, ansvarig för partnerprogram på Coop Sverige.

Mer än 3,7 miljoner svenskar är medlemmar i Coop och alla medlemmar äger tillsammans Coop. Som medlemsägt företag ges medlemmarna möjlighet att påverka utvecklingen av butiker, produktval och andra viktiga områden. Alla medlemmar har möjlighet att ta del av det nya samarbetet med Fortum.

Vårt arbete drivs utifrån kundernas och medlemmarnas önskemål. Vi vill att våra medlemmar ska ha de bästa medlemserbjudandena. I våra undersökningar har vi sett att ett erbjudande på elavtal är efterfrågat och vi går därför in i partnerskapet med Fortum, säger Anton Nyman, ansvarig för partnerprogram på Coop Sverige.

Samarbetet inleds omgående. Coops medlemmar som byter till ett elavtal med Fortum får 20 000 poäng i startbonus/välkomstbonus och Fortums miljöpaket fritt de första tre månaderna (el från förnybara källor och energirådgivning). Därtill ges även rabatt på kWh-priset och upp till hela 30 000 poäng per år baserat på elanvändningen. Kunderna får också tillgång till ett antal smarta tjänster som hjälper kunderna att få bättre kontroll över sin elanvändning och därigenom sin elkostnad.

Fakta

Coops medlemmar får följande när de ingår avtal med Fortum:

* Ett förmånligt elavtal

* 20 000 poäng i startbonus/välkomstbonus. Gäller för nya Fortum-kunder

* Poäng per kvartal – med upp till 30 000 poäng per år beroende på elanvändning.

* Fortums miljöpaket 3 månader fritt.

Mer information

Läs mer om erbjudande på coop.se/fortum

 • Träffa Coop i Almedalen

  Träffa Coop i Almedalen

  I nästa vecka startar Almedalen 2024. Coop kommer vara i Visby för att delta i debatter, möten och samtal. Några av de ämnen som vi kommer att diskutera är stärkt krisberedskap, vägen mot en mer hållbar livsmedelskedja samt hur vi kan säkra en robust livsmedelsförsörjning med levande butiker i hela landet.  
  Read more
 • Miljöpris till Coops satsning på fossilfria transporter

  Miljöpris till Coops satsning på fossilfria transporter

  Eskilstuna kommun delar årligen ut ett miljöpris för att uppmuntra till insatser som långsiktigt främjar miljön i kommunen. Årets miljöpris tilldelas Coop för dess nya varuterminal som ligger i Eskilstuna och Coops satsningar på transporter på tåg. Priset delades ut i samband med Världsmiljödagen.   
  Read more