Coop lanserar medlemserbjudande för lägre elpris

Coop lanserar medlemserbjudande för lägre elpris

Coop ingår partnerskap med Fortum för att kunna erbjuda sina medlemmar ett mer förmånligt elavtal. Samarbetet ger Coops medlemmar lägre elpris och möjlighet att tjäna poäng på sin elanvändning. Poäng som sedan kan växlas till värdecheckar hos Coop.

Elpriset är nu på nivåer som vi inte tidigare har haft i Sverige. Samtidigt driver inflationen upp även andra kostnader för hushållen. Vi tror att våra medlemmar kommer att uppskatta det här erbjudandet som gör att de direkt kan sänka sina kostnader för elen, och samtidigt tjäna poäng som kan användas för andra rabatter, säger Anton Nyman, ansvarig för partnerprogram på Coop Sverige.

Mer än 3,7 miljoner svenskar är medlemmar i Coop och alla medlemmar äger tillsammans Coop. Som medlemsägt företag ges medlemmarna möjlighet att påverka utvecklingen av butiker, produktval och andra viktiga områden. Alla medlemmar har möjlighet att ta del av det nya samarbetet med Fortum.

Vårt arbete drivs utifrån kundernas och medlemmarnas önskemål. Vi vill att våra medlemmar ska ha de bästa medlemserbjudandena. I våra undersökningar har vi sett att ett erbjudande på elavtal är efterfrågat och vi går därför in i partnerskapet med Fortum, säger Anton Nyman, ansvarig för partnerprogram på Coop Sverige.

Samarbetet inleds omgående. Coops medlemmar som byter till ett elavtal med Fortum får 20 000 poäng i startbonus/välkomstbonus och Fortums miljöpaket fritt de första tre månaderna (el från förnybara källor och energirådgivning). Därtill ges även rabatt på kWh-priset och upp till hela 30 000 poäng per år baserat på elanvändningen. Kunderna får också tillgång till ett antal smarta tjänster som hjälper kunderna att få bättre kontroll över sin elanvändning och därigenom sin elkostnad.

Fakta

Coops medlemmar får följande när de ingår avtal med Fortum:

* Ett förmånligt elavtal

* 20 000 poäng i startbonus/välkomstbonus. Gäller för nya Fortum-kunder

* Poäng per kvartal – med upp till 30 000 poäng per år beroende på elanvändning.

* Fortums miljöpaket 3 månader fritt.

Mer information

Läs mer om erbjudande på coop.se/fortum

 • Coop utökar samarbetet med Too Good To Go för att minska matsvinn

  Coop utökar samarbetet med Too Good To Go för att minska matsvinn

  Coop tar ännu ett steg i arbetet med att minska matsvinnet genom att gå in i ett nationellt samarbete med maträddarappen Too Good To Go. Genom samarbetet kommer fler kunder kunna köpa mat som riskerar att bli svinn till rabatterat pris och Coop får ett verktyg till för att minska matsvinnet.  
  Läs mer
 • Änglamarkspriset 2022: Här är de tio bidragen som tävlar om de tre finalplatserna

  Änglamarkspriset 2022: Här är de tio bidragen som tävlar om de tre finalplatserna

  KF och Coop presenterar nu de tio nominerade som gått vidare i Änglamarkspriset 2022. Änglamarkspriset delas ut till personer, organisationer eller initiativ som gjort särskilt värdefulla insatser inom miljö och ekologi, eller har en hållbar idé med stor potential för framtida hållbarhetsnytta. Änglamarkspriset delas sedan 2002 ut av KF och Coop tillsammans med Änglamarksfamiljerna Danielsson, Taube och Alfredson.
  Läs mer