Coop Konsum blir Coop. Coop Värmland bygger om på Norrstrand i Karlstad.

Coop Konsum blir Coop. Coop Värmland bygger om på Norrstrand i Karlstad.

Efter vårens ombyggnader bl.a. i Lysvik, Vålberg och Munkfors fortsätter Coop Värmland att ställa om sina butiker. Denna gång är turen kommen till butiken i stadsdelen Norrstrand i Karlstad. Butiken ställs om i enlighet med det framgångsrika butiksformatet som numera kännetecknar föreningens butiker.

Alexander Lindqvist är ny butikschef sedan några månader tillbaka.

 • Ombyggnaden är verkligen välkommen, menar Alexander. Nu får vi verktygen att ta upp konkurrensen här i området på allvar.

Ny fasad, total inre omställning och nytt namn
Butikens fasad kommer att få en rejäl uppfräschning samtidigt som butiken får en total inre omställning med helt ny miljö, omdisponering av avdelningarna och inte minst snabbkassor och shop express. Den totala investeringen uppgår till 2,5 Mkr, och i samband med nypremiären i början av december kommer namnet på butiken att bli Coop kort och gott.

 • Satsningen är ett led i den strategi som styrelsen lagt fast att vi ska ha Värmlands bästa dagligvarubutiker, säger Coop Värmlands VD Tomas Sjölander.  Eter framgångarna i Lysvik, Vålberg, Munkfors och inte minst på Välsviken känns det bra att avluta 2017 med ännu en formatomställning.
 • Vi har öppet precis som vanligt under hela ombyggnadsperioden och nya och gamla kunder är välkomna att följa hela förändringen på plats, avslutar Alexander Lindqvist.

För ytterligare fakta; se gärna www.coopvarmland.se

För ytterligare information; kontakta butikschef Alexander Lindqvist, tfn; 010-410 90 60, VD Tomas Sjölander, tfn; 010-410 81 79 eller kommunikationschef Klas Olsson, tfn; 010-410 81 02

 • Coop Värmland tar över fyra Nettobutiker

  Sedan tidigare har Coop Vardagshandel, som driver landets Nettobutiker, meddelat att butikerna pausas från den sista juni. Efter förhandlingar mellan Coop Värmland och Coop Butiker oc...
  Läs mer
 • Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Coop Butiker & Stormarknader är ett av de offensivaste företagen inom svensk handel när det gäller att etablera nya butiker. Med hjälp av smart geodata från Prospect Mapping kommer etableringsbesluten nu att gå ännu snabbare samtidigt som de befintliga butikerna kommer kunna skräddarsy sina erbjudanden utifrån varje lokal marknad.
  Läs mer