Coop i Vaggeryd öppnar den 21 oktober

Den 21 oktober öppnar Kf Göta sin 51:e butik och det blir i centrala Vaggeryd. Efter 18 månaders frånvaro är man åter tillbaka och denna gång i en helt nybyggd lokal. Det blir en butik med mycket generösa öppettider, starkt fokus på färskvaror och betjäningsdisk för bl.a. delikatesser och ost.

– Sedan det blev klart att vi skulle öppna i Vaggeryd har många konsumenter hört av sig och hälsat oss välkomna tillbaka, säger Kf Götas VD Tord Rosenlund.

– Vi har investerat för framtiden i Vaggeryd. Konsumenterna kommer att mötas av en butik som präglas av ett brett matsortiment och med tonvikt på färskvaror. Den manuella delidisken vet vi kommer att uppskattas av Vaggerydsborna, fortsätter Tord.

– Det ska bli så spännande att möta alla nya och nygamla kunder, säger butikschefen Gudrun Axelsson.
Kf Göta har redan under 2015 öppnat två helt nya butiker, Atollen Jönköping, Baronen Kalmar samt övertagit en butik i Anderstorp. Detta är ett led i strategin att öka närvaron i Småland. Tidigare har föreningen meddelat att man kommer att etablera en ny butik i Borgholm våren 2017.

För ytterligare information kontakta
VD Tord Rosenlund, 0470-315 21 tord.rosenlund@kfgota.se
Butikschef Gudrun Axelsson, 0703-16 66 34 gudrun.axelsson@kfgota.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer