Coop i samarbete med Wallmans – nya exklusiva medlemserbjudanden

Coop fortsätter att utveckla erbjudanden som ger både ekonomisk nytta och upplevelser för sina tre miljoner medlemmar. Ny samarbetspartner är Wallmans Nöjen, där Coop kommer erbjuda unika och exklusiva erbjudanden enbart för sina medlemmar.

– Efter en tid av diskussioner har vi nu landat ett mycket bra avtal till glädje för våra medlemmar. Genom detta samarbete kommer vi kunna erbjuda mycket attraktiva rabatter och förmåner på populära och efterfrågade arrangemang för hela familjen. Vårt mål är att skapa Sveriges starkaste medlemsprogram med unika medlemserbjudanden för både vardag och fest, säger Thomas Engelhart, vd på Coop Marknad.

Samarbetet med Wallmans Nöjen startar den sista mars. Coop blir officiell partner och kommer erbjuda sina medlemmar exklusiva rabatter och förmåner på både shower och middagspaket på alla anläggningar under varumärket Wallmans i Sverige.

– Vi ville gärna skapa ett samarbete med en stor livsmedelskedja och Coop med sina tre miljoner medlemmar var ett naturligt val. De är en ”perfect match” för oss. Coop är inne på en spännande utvecklingsresa och vi delar varandras värderingar vilket ger oss goda förutsättningar för ett starkt partnerskap. Med Coops breda medlemsbas kan vi skräddarsy bra erbjudanden till förmån för bägge parter. Jag är imponerad av Coops professionella arbete med kundlojalitet som vårt samarbete är en del av, säger Mikael Solfors, vice vd på Wallmans Nöjen.

– Vi tittar nu på hur vi ska paketera de erbjudanden som detta samarbete möjliggör. Jag är övertygad om att samarbetet med Wallmans kommer röna stor uppskattning bland våra medlemmar. Utöver den konkreta ekonomiska nyttan är detta också en viktig del i Coops varumärkesresa, att tillföra mer emotion i upplevelsen av Coop. Vi vill erbjuda upplevelser, både i och utanför våra butiker, som våra medlemmar minns och pratar om, avslutar Thomas Engelhart.

För ytterligare information: Thomas Engelhart, vd Coop Marknad, tel. 0703-20 62 39 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33 Mikael Solfors, vice vd Wallmans Nöjen, tel. 0708-88 88 37

www.coop.se www.wallmans.se

 • Nya affärschefer för Coop och X:-tra

  Nya affärschefer för Coop och X:-tra

  Coop Sverige rekryterar Krister Thid som ny affärschef för X:-tra. Han kommer närmast från Willys och rollen som Kategoriområdeschef. Sven Skarlöv, tidigare affärschef för X:-tra blir från 2 april ny affärschef för Coop-kedjan.
  Read more
 • Coop återkallar Coop Rostbiff skivad, 90 gram

  Coop återkallar Coop Rostbiff skivad, 90 gram

  Coop återkallar Coop Rostbiff skivad av egna varumärket Coop som en försiktighetsåtgärd. Produkten kan innehålla listeria. Det var vid en regelbunden provtagning som listeria påvisades i Coop skivade rostbiff, med bäst före-datum 2024-04-12.
  Read more