Coop i partnerskap med RNB Retail and Brands – bonus och erbjudanden för hela familjen

Coop har tecknat samarbetsavtal med RNB Retail and Brands som äger ett antal välkända modekedjor och varumärken, såsom Polarn O. Pyret, JC samt Brothers & Sisters. Partnerskapet mellan Coop och RNB innebär att Coops medlemmar från slutet av året får en procent i återbäring samt exklusiva erbjudanden och andra rabatter i dessa butiker.

– Jag är mycket glad att vi landat ytterligare ett avtal som ger våra medlemmar ett starkt mervärde. När vi frågat våra medlemmar vilka typer av företag de helst vill att vi ska knyta till medlemskapet hamnar kläder högt upp på listan. Genom samarbetet med RNB kan vi erbjuda ett antal starka varumärken för hela familjen, säger Thomas Engelhart, vd för Coop Marknad.

– I vårt arbete med att utveckla Coops medlemsprogram har vi barnfamiljerna i fokus. Att vara medlem i Coop ska inte bara ge nytta i våra egna butiker, utan förmåner och upplevelser för hela familjen i livets alla sammanhang, både vardag och fest. Vi vill erbjuda en total hushållsekonomisk nytta, fortsätter Thomas Engelhart.

Under det senaste halvåret har Coop tecknat samarbetsavtal med ett antal nya partners, bland annat Wallmans, Live Nation (världens största konsertarrangör), Fritidsresor och nu också RNB Retail and Brands som ger Coops medlemmar erbjudanden och rabatter på Polarn O. Pyret, JC, samt Brothers & Sisters. Lanseringen av samarbetet med RNB Retail and Brands planeras till den sista veckan i oktober, vilket innebär att Coops medlemmar från och med då kan samla återbäring på sina inköp.

– Coop med sin stora kundbas på 3,2 miljoner medlemmar är en intressant och attraktiv samarbetspartner för oss. Samarbetet med Coop ger oss möjlighet att nå både nya och gamla kundgrupper, och vi ser fram emot att utveckla starka erbjudanden tillsammans. På sikt är ambitionen att utveckla samarbetet så att kunder även ska kunna betala med Coops medlemsåterbäring i våra butiker, säger Magnus Håkansson, VD för RNB Retail and Brands.

– Vi ser en fortsatt stark tillväxt av nya medlemmar i Coop. Vår ambition att skapa Sveriges attraktivaste medlemskort med marknadens mest generösa återbäring och förmåner är en viktig anledning till att nya medlemmar söker sig till oss, avslutar Thomas Engelhart.

För ytterligare information:
Thomas Engelhart, VD Coop Marknad, tel. 0703-20 62 39

Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

Magnus Håkansson, VD RNB Retail and Brands, tel. 0768-87 20 02

 • Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Nytt år, nya möjligheter. Många svenskar ser ett nytt år som ett bra tillfälle att skapa nya vanor och att ändra sina matvanor. En undersökning bland 1 300 svenskar som genomförts på uppdrag av Coops Matometer visar tydligt att fler personer i storstadsområden och fler kvinnor än män vill ändra något med sina matvanor. Det vanligaste är att man vill äta mindre sötsaker, och hela fyra av fem tillfrågade tror också att de kommer att lyckas med sin förändring i det nya året.
  Läs mer
 • EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard Group AB och Coop Sverige AB har ingått avtal som innebär att EnterCard kommer att erbjuda kreditkort till Coops medlemmar. Det nya samarbetet innebär att Coops kreditkort från och med mars kommer att uppgraderas med flera nya funktioner och tjänster.
  Läs mer