Coop gör comeback med ny stormarknad i BurlövBild: Tengboms

Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.

Vi tycker att det är roligt att vi så snart kan komma tillbaka till Burlöv och erbjuda våra kunder och medlemmar en helt ny butik. Nu får vi möjlighet att öppna en modern stormarknad där matglädjen är i fokus, säger Martin Runquist, Försäljning och Driftchef Syd, Coop .

Det första kunden möts av i butiken är en stor frukt- och gröntavdelning. Butikens fokus på färskvaror kommer att vara tydlig genom hela butiken och i de olika avdelningarna med flera olika manuella diskar som erbjuder en bredd av läckerheter. Hållbarhet och närproducerat är viktigt för Coop och det kommer att synas, med ett brett ekologiskt sortiment och genom att man i butiken kommer att erbjuda mat som producerats lokalt.

Coop har en lång historia i Burlöv och jag är glad att de så snabbt kommer tillbaka. Vi är en tillväxtkommun och det är därför glädjande med en ny butiksetablering, säger Lars Johnson (m), kommunstyrelsens ordförande, Burlöv kommun.

Nya Stora Coop Burlöv får ett mycket attraktivt läge invid Burlövs resecentrum, precis vid infarten till Burlöv Center och kommer att vara lättillgänglig för de som besöker butiken. Med en egen parkering tätt intill fastigheten finns även möjligheten att implementera olika lösningar för hämtning av matkassar som är beställda på nätet.

Vi är väldigt glada över möjligheten att välkomna Coop till vår fastighet. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Coop i och med tecknandet av ett 10-årsavtal. Den nya butiken kommer att öppna på ett attraktivt läge som är ypperligt för en modern matbutik, säger Thorsten Slytå, Nordenchef på M&G Real Estate.

 

 

För arbetssökande:
Om du är intresserad av att börja jobba i en av våra nya butiker kan du besöka https://www.coop.se/Globala-sidor/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ där alla nya och tillgängliga tjänster presenteras.

 • Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Smart geodata ökar takten på Coop Butiker och Stormarknaders etableringar

  Coop Butiker & Stormarknader är ett av de offensivaste företagen inom svensk handel när det gäller att etablera nya butiker. Med hjälp av smart geodata från Prospect Mapping kommer etableringsbesluten nu att gå ännu snabbare samtidigt som de befintliga butikerna kommer kunna skräddarsy sina erbjudanden utifrån varje lokal marknad.
  Läs mer
 • Coop öppnar ny butik i Bålsta

  Coop öppnar ny butik i Bålsta

  Hösten 2020 planerar Coop Butiker och Stormarknader att öppna en ny modern butik i Bålsta. Den nya butiken är en viktig del av utbyggnaden och förnyelsen av Bålsta Centrum, där den nya butiken blir ett nav för de som söker matinspiration eller ett fräscht mellanmål på språng. 
  Läs mer